Датум на лансирање на демонот епизода 24

Tanggal Peluncuran Demon Slayer Episode 24

Сега сме во средина кога ќе влеземе во последните три епизоди од овие 26 епизоди Демон убиец. Дефинитивно сакате да останете во чекор со настаните, но датумот на објавување на аниме може да биде збунувачки. За среќа, ние сме тука за да ве известиме Демон убиец објавете ја епизодата 24 датумот. Прочитајте за да откриете кога ќе биде последната епизода Демон убиец Киметсу не Јаиба мора да воздух, и да се најде каде треба да го гледате исто така. Во овој практичен водич, ќе ги најдете двете најнови епизоди на Demon Slayer датум и време на објавување во САД и Велика Британија

Кога е датумот на објавување за епизодата „Демон Слајер“ 24?

Демон Слејер епизода 24

Кој не ужива во нозете и се релаксира со омилените аними за време на викендите? За среќа, можете да го направите тоа со нова епизода на Демон Слејер секоја недела. И покрај последното минутно одложување, датумот на објавување за епизодата 24 на Slayer Demon мора да биде сабота, 14 септември.

АЛСО: Претседателот Никалис е обвинет од поранешниот персонал дека е „контролиран и искористувачки“

Demon Slayer се емитува ширум светот секоја сабота во формат на титл. Време на издавање за епизодата Демон Слејер 24 САД. Треба да биде 9:00 Пацифик / пладне источно. Ова значи дека времето на објавување на Демон Слејер Велика Британија мора да биде 5 часот по полноќ.

Како што препорачуваме секоја недела, мора да ја посетите Crunchyroll да ја гледате најновата епизода на Демон Слејлер. Едноставно одете на веб-страницата или апликацијата на датумот и времето наведено погоре за да пренесува Demon Slayer кога ќе се прикаже. Ако не ја видите, освежете ја страницата. За понатамошен мир на умот кога станува збор за потенцијални одложувања во последен момент, следете ја секоја релевантна сметка за социјалните медиуми на која може да размислите.

Демон Слејер епизода 24 временски верзија англиски јазик

Демон Слејер епизода 24

Тоонами ќе го емитува англискиот даб на Демон Слејер за време на неговиот блок во „Возрасни пливање“. Веројатно, ќе се проветри во одреден момент во текот на оваа есен. Во времето на пишувањето, сепак, не е одреден датум на објавување.