Дајте подарок: Победете бесплатна копија на Cyber ​​пакетот WordPress (во вредност од $ …

Giveaway: Menangkan salinan gratis Paket WordPress Cyber ​​(senilai $ ... 1

Неодамна, ве известивме за ограничен временски договор наречен Cyber ​​Bundle. Тоа е тешко, но можеме да добиеме неколку копии што можеме да им ги дадеме на нашите големи корисници кои секогаш нè поддржуваат. Овој виртуелен пакет вклучува теми, додатоци и други веб-теми од WordPress 579 $. Ние одржуваме само многу краток натпревар од 3 дена бидејќи пакетот нема да трае долго.

3е обезбедиме копија од Cyber ​​Bundle. Кликнете овде за да ги видите сите производи во пакетот.

Како можеш да победиш

Ова ќе биде ексклузивно натпреварување за Твитер.Упатствата се многу едноставни. Само чуруликам:

Победајте бесплатна копија на @mojo_themes # Cyber ​​Bundle #WPressPress (вредност 579 $) од @wpbeginner – http://wpbeg.in/i00vmH (RT за да влезете)

Забелешка: Може да го промените вашиот твит во секое време со тоа што ќе ги споменете (@mojo_themes и @wpbeginner со линкови до овој пост).

После твитувањето, само вратете се на овој пост и коментирајте со линк до вашиот твит и корисничко име.

Следете @wpbeginner на Твитер, можеме да испраќаме пораки директно за да ги известиме победниците.

Наша искрена благодарност до темата Мојо.

Би сакале да им се заблагодариме на Мојо Теми за спонзорирање на оваа награда и поддршката на нашата веб-страница. Ако не ви пречи, погледнете и продолжете да ги следите Твитер ::: ::

@mojo_themes
@ jrfarr
@radynord

Следете ги сериозно затоа што тие ни дадоа неверојатни производи бесплатно. Ова е нешто во вредност од 30 долари што мора да го платите сега.

Победниците се избираат случајно и напред на 6 декември 2010 година е објавен на овој блог.

Регистрацијата завршува во 11:00 часот наутро. 6, декември 2010 година (EST)