Дебата & # 039; играта на Аладин е подобра & # 039; бес со класичната колекција на Аладин и претстојниот Лав крал

Debat 'permainan Aladdin lebih baik' mengamuk dengan koleksi klasik Aladdin dan Lion King yang akan datang

Оваа есен

Цел “јанг Аладин подобро, дебатата за СНЕС или изданието „Битие“ никогаш нема да заврши.

Се одвива толку долго (децении) што дури и програмерите ги сметале (спојлери: избраа едни за други)! Цврсто сум на страната на SNES (платформерите на „Капком“ се генерално почисти, полесни за подигнување и играње и анимација, иако побезбедна, пософистицирана и подобро имитирана во стилот на филмска анимација), но тоа нема никакво значење колку што може да дојде Дизни класични игри: Аладин и Кралот Лав ослободување се однесува.

Да! Ова е ново нешто што се случи, и заради двете Аладин и кралот Лав се повеќе објавува за модерните платформи. Оваа колекција ќе содржи „подобрена графика, прилагодливи контроли, филтри, можности за играње“Аладин трговски шоу демо, „и визуелни додатоци“, над неколку верзии на секоја игра: пристаништа за генеза, Game Boy и Super Boy Boy кои се исмеваат, како и опција SNES за само кралот Лав. Знам.

Забележете дека студиите на Вествуд, Дизни и Вирџин сите работат на изданијата што се вклучени, додека Capcom (кој има свои Колекција Дизни) е чуден развивач кој беше отстранет Аладин СНЕС. Колекцијата ќе пристигне на PC, PS4, Xbox One и Switch „оваа есен“ за 29,99 долари. Digital Eclipse ја развива приказната за играта и објавува Nighthawk Interactive.

Подгответе се да го оживеете вашиот најлош кошмар во различни форми: нивото „Не можам да чекам да станам крал“.

Ти си надвор. Најавување | Листа