Деинсталирајте ги апликациите што не се отстранети на Android

Деинсталирајте ги апликациите што не се отстранети на Android

🎯ЗАШТИТА и победи ДОБРА АМАЗОН! Придружете се на каналот OfferTech Telegram!

Деинсталирајте апликации што не се отстрануваат на Android со апликацијата Root App Deleter која се користи за отстранување на системски апликации, како дополнение на инсталираните од производителот, кои не се отстранети

Бришење на апликации за корен: Деинсталирајте ги апликациите што не се отстрануваат на Android

Кога купуваме паметен телефон, многу апликации се секогаш пред-инсталирани. Со Deleter Root App можете да ги отстраните сите претходно инсталирани апликации на вашиот паметен телефон и со тоа да ослободите драгоцена меморија.

Бришење на апликации за корени тоа е многу брза и едноставна алатка за деинсталирање на двете претходно инсталирани системски апликации, но и апликации инсталирани од производителот. Вие деинсталирање на сите несакани апликации едноставно со одење во делот Системски апликации и изберете што да избришете.

Ако на пример си купил еден брендиран паметен телефон со апликациите на локалниот оператор, со оваа операција можете да ги отстраните брзо за да ги избришете трајно.

Карактеристики

  • Деинсталирајте ги системските апликации
  • Апликациите ги замрзнуваат или оневозможуваат bloatware, архивите и редовните (чувајте ажурирања)
  • Вратете резервни копии на апликации
  • Апликациите се ресетираат во нова состојба на инсталација
  • Трајно избришете ги системските апликации
  • Истражете ја папката со податоци за апликација, папката со код (на пр. Менување на преференциите, задолжително е File Explorer за датотеки AntTek)

На кратко, убава апликација за чување во алатникот, дури и ако е така ROOT бара да се работи најдобро.

Преземете го бришење на апликации за Root

Еве ја врската каде да ја преземете Бришење на апликации за корени на Google Play Store целосно Бесплатно

Преземете го АПК Бришење на апликации за корени

🔔Дали ви треба помош или помош? Пишете ни на нашиот канал Телеграм >>> ТУКА!

📱Дали барате паметни телефони со попуст? Купете ги по најдобра цена натаму >>> Амазон!

– Зачувај со Понуда Техника на Телеграма: најдете го понуди за најдобра технологија!

– Ако сте гладни за вести, следете го YourLifeПоднесена на Google News: кликнете на вездата за да не додадете во вашите омилени!

САКАТЕ АМАЗОН МУЗИК СЕ БЕСПЛАТНО БЕСПЛАТНО? Пронајдете КАКО!