Денес е време Apple (Дома) програма која започна …

Денес е време Apple (Дома) програма која започна ...

Денес е време Apple сесиите да се затворат долго време како резултат на епидемијата. Apple Now започна денес нова програма во Apple (дома). Ова е програма што ги заменува сесиите во продавниците за малопродажба.

Денес е време на сесиите на Епл, генерално, даваат практични можности да учат и да ги инспирираат клиентите. Сега со иницијатива денес дома во Apple, вклучува нови активности за луѓето да се обидат дома. „Епл“ Тој рече дека оваа услуга ќе биде од голема корист и за „Епл“ и за нејзините клиенти додека е дома.

Денес е време на Apple Веб-страницата содржи производи и карактеристики развиени од Криејтив Добри. Сесиите се претставени како кратки видеа. Ова дигитално издание ќе биде во три одделни сесии. Креативните добрите ги снимаа овие сесии во Сингапур, Санта Моника и Лондон.

Со овие сесии, клиентите можат да научат да фотографираат на iPhone, да цртаат зачудувачки фотографии на iPad и многу повеќе. Apple Тој планира да додаде повеќе содржини и да понуди повеќе сесии во иднина. Секоја сесија е лична сесија која привлекува познати вештини и техники за користење на Apple производи.

Apple се обидува да ја обезбеди оваа услуга сè додека продавниците не се отворат низ целиот свет.