Денес само: Понуда за Ден на трудот на GameStop вклучува класичен ПС за 20 долари

Hanya Hari Ini: Tawaran Hari Buruh GameStop Termasuk PS Klasik Untuk $ 20 1

GameSpot може да добие провизија од понуди за малопродажба.

Производите што се дискутираат овде беа избрани независно од нашите уредници. GameSpot може да добие дел од приходот ако купите нешто што се прикажува на нашата страница.

ИграСтр Продажба на денот на трудот официјално во живо. На полноќ во понеделник, 2 септември, можете да најдете различни нови понуди достапни на веб-страницата GameStop, а тоа се однесува само денес.

Продажбата вклучува популарни производи кои некогаш живееле на веб-страницата ThinkGeek (која беше затворена претходно ова лето), како што се Производител на вафли на Poke Ball и Кутија со алатки за чекан на Тор. Тоа PlayStation Classic достапен за само 20 американски долари (како потсетник, истиот започна со 100 УСДР само минатиот декември). Можете исто така да зачувате игри како Лутина 2 (30 долари), Срцата на кралството III (25 долари), и Изгубен ден (40 долари) Претходно сопственост игра купете еден, добијте попуст од 50%. Ретро додаток 15% попуст, и ретро игра 25% попуст.

GameStop ја започна својата веб-страница минатиот викенд, потврдувајќи дека изгледот на старата веб-страница стана „сè потежок“ за употреба. Оваа нова веб-страница има поистакнати визуелни активности за да им помогне на купувачите да откријат нови игри и понуди, поголема видливост на девизниот курс, ефикасно искуство за купување или нарачување пикап преку Интернет за многу артикли и многу повеќе. Ова е дел од „повеќегодишната, мултимилионска“ стратегија на GameStop за подобрување на своите деловни планови, во услови на неодамнешен пад на цените на акциите и отпуштањата.

Погледнете ги сите понуди за Денот на трудот во GameStop

Погледнете ги некои од најдобрите попусти достапни сега подолу. Плус, не пропуштајте неколку други продажби што се случија оваа недела околу Денот на трудот, вклучувајќи и неколку одлични зделки на eBay.

Конкуренција

Додатоци

Колекција

Нова конзола

Претходно поседувани конзоли