Десетте апсурдни пребарувања направени на Google

https://techiemoe.com/wp-content/uploads/2020/07/Десетте-апсурдни-пребарувања-направени-на-Google.jpg

🎯ЗАШТИТА и победи ДОБРА АМАЗОН! Придружете се на каналот OfferTech Telegram!

Десетте апсурдни пребарувања направени на Google

Започнува од бременост? до повеќето апсурдни барања направени на Google. Еве што се тие.

Гугл е најпознатиот пребарувач во светот, но мора да знаете дека има корисници кои бараат сè и денес ќе видиме што 10 повеќето апсурдни пребарувања направени на Google. Првиот е „Бремена сум?„И пребарувачот BigG очигледно ги нуди сите резултати од пребарувањето за да ги разбере симптомите на бременоста и многу други апсурдни истражувања.

Значи, прашањето „Бремена сум?„Со 90.500 барања месечно, тогаш ја наоѓаме побарувачката со 49.500 месечни барања“Како да се вратам дома?“И тогаш на трето место”Дали има НЛО?„Со 49.500 пребарувања. Значи, подиумот е:

  1. Бремена сум?
  2. Како да се вратам дома?
  3. Дали има НЛО?

Тогаш другите позиции се:

  • Дали испуштањето воздух согорува калории?
  • Кога ќе умрам?
  • Зошто мажите имаат брадавици?
  • Дали пингвините имаат колена?
  • Зошто постоиме?
  • Дали постои самовила за заби?
  • Дали свињите се пот?

Само помислете дека поставувањето на секое прашање секогаш има одговор од Гугл и на пример НЛО според НАСА ќе пристигнат до 2025 година, да направиш воздухот согорува околу 67 калории и тогаш има сè повеќе мистични прашања како „Зошто постоиме?“ и многу други.

И дали некогаш сте направиле една од овие пребарувања на Google. Лично не се наоѓам во првите десет од повеќето апсурдни пребарувања направени на најпознатиот пребарувач, но направив многу детали.

🔔Дали ви треба помош или помош? Пишете ни на нашиот канал Телеграм >>> ТУКА!

📱Дали барате паметни телефони со попуст? Купете ги по најдобра цена натаму >>> Амазон!

– Зачувај со Понуда Техника на Телеграма: најдете го понуди за најдобра технологија!

– Ако сте гладни за вести, следете го YourLifeПоднесена на Google News: кликнете на вездата за да не додадете во вашите омилени!

САКАТЕ АМАЗОН МУЗИК СЕ БЕСПЛАТНО БЕСПЛАТНО? Пронајдете КАКО!