Десет бесплатни игри за Android кои не вклучуваат реклами или набавки во апликација

Sepuluh game gratis untuk Android yang tidak menyertakan iklan atau pembelian dalam aplikasi

Услугите за претплата за премиум видео игри на мобилни уреди сè уште ќе бидат таму. Apple Arcade и Google Play Pass се родени да се борат против суровите модели на фремиум со воведување на каталог на игри што не вклучуваат реклами или набавки во апликација. Иако наоѓањето игри за Android што го следат овој модел е навистина тешко, не значи дека тие не постојат. Ние ги собираме вкупните десет бесплатни игри со Android кои не вклучуваат реклами и не треба да направите набавки во игра да уживате во целата своја содржина.

Мекорама

Бизнис моделот Мекорама е чуден, најмалку да кажам. Оваа игра е потполно бесплатна, и можете да платите само ако мислите дека вреди некое време. Што се однесува до игра, треба да му помогнете на добар робот да го достигне крајот на секое ниво. За да го направите ова, мора да ја истражувате секоја поставка со промена на перспективите и да комуницирате со елементи во поставките. Зборуваме за убавина која е јасно инспирирана од игри како Monument Valley или FEZ. (Нашиот преглед) (преземете)

Чудни работи: Играта

Оваа чудна промотивна видео-игра е лансирана помеѓу првата и втората сезона на познатата серија Netflix. Овој пат, мора да се вратите на Хокинс со некои од протагонистите. Зборуваме за авантурите со естетика и развој направен за 8 или 16-битни конзоли кои се целосно достапни без реклами или системи за монетизација (покрај тоа да ве убедат да го гледате остатокот од сезоната). (Нашиот преглед) (преземете)

Десет бесплатни игри за Android кои не вклучуваат реклами или набавки во апликација 1

Мамење

Митот Cthulhu е неисцрпен извор на лошо игри и космички хорор задоволства. Подземните транспортира отстапувања од Loveубовта во игри со карти што ве предизвикуваат да преживеете додека ги повикувате суштествата однадвор. Theивотот на следбениците на секта е тежок. (Нашиот преглед) (преземете)

Десет бесплатни игри за Android кои не вклучуваат реклами или набавки во апликација 2

Податоци за крило

Никој не сака добри игри за кои е потребна мала вештина. Пратното крило ве претвора во мал дигитален курир што треба да транспортира нули и оние од една до друга точка на затворено коло што испушта неонски и ретро бранови низ и низ. Треба да избегнете да ги погодите рабовите и да го искористите моментумот што го добивате одблизу до нив. Како што велат, малку повеќе и повеќе од сето тоа. (преземете)

Десет бесплатни игри за Android кои не вклучуваат реклами или набавки во апликација 3

Одисеј Алто

Не може многу да се каже за една од најдобрите Android игри што е објавена последниве години. Нешто како тривијално како снежната падина што спаѓа во прекрасно искуство само со тоа што имате уметнички допир. Можноста за набавки во игра се пренесува само на уметнички детали како начин за компензација на авторот. (Нашиот преглед) (преземете)

Десет бесплатни игри за Android кои не вклучуваат реклами или набавки во апликација 4

Пиксел зандана

Пиксел зандана е институција во жанровски рогуелеик. Оваа бесплатна игра, која вклучува GNU лиценца, е должна на класици како што се Moria или NetHack. Не се залажувајте од големите пиксели, оваа игра е многу зависност затоа што, покрај тоа што е многу тешко, поставките се сосема различни во секоја игра. (Нашиот преглед) (преземете)

Десет бесплатни игри за Android кои не вклучуваат реклами или набавки во апликација 5

Pеб Сити

Игри со стратегија за управување, особено игри со градски менаџмент, како што е Сити Сити, се уништувачи во реално време што сега можете да ги играте со вашиот паметен телефон. Pеб Сити, за разлика од слични игри за Android, не вклучува досадно време на чекање за изградба на градови. Всушност, напредокот е постигнат според вашиот сопствен развој. Единствено што не е вклучено во бесплатната верзија е бесплатен режим, но тоа е скоро подобро затоа што предизвикот започнува уште од почеток! (Нашиот преглед) (преземете)

Десет бесплатни игри за Android кои не вклучуваат реклами или набавки во апликација 6

Битка за Весното

Невозможно е да се направи список на видео бесплатни видео игри и да не се спомене еден од нивните декани. Со повеќе од 16 години за да го направите резервна копија и безброј пристаништа за сите уреди за кои евентуално можете да помислите, оваа стратегија игра заснована во ред вклучува толку многу содржини, како што се режимите на игра, единиците и приказните што се практично неконтролирани. (преземете)

Десет бесплатни игри за Android кои не вклучуваат реклами или набавки во апликација 7

Борбена борба

Друг мора да има од списокот. Battleheart нема приказна што допира до твоето срце, но тоа навистина не е потребно. Застана на свои две нозе благодарение на неговиот тактилен систем за контрола кој ви овозможува да ги контролирате нашите херои за време на судирите во реално време. Разговаравме за стотици мисии, системи за развој на вештини и часови што следат. Треба да започнете да размислувате за надворешни батерии. (преземете)

Десет бесплатни игри за Android кои не вклучуваат реклами или набавки во апликација 8

Нарот

Сагата „Постарите свитоци“ инспирираа безброј РПГ од самиот почеток. Овој жанр е полн со наслови на Андроид, но Нарот е многу различен затоа што отстапува од моделот „Фремиум“ и компоненти на мултиплеер. Тој нуди 15-часовна кампања со еден играч, каде што можете да ги посетите занданите, предците од урнатините и другите општо поставки за фантазија. И, како добра копија на ТЕС, битката беше многу груба. Голема забава! (преземете)

Десет бесплатни игри за Android кои не вклучуваат реклами или набавки во апликација 9