Дивизија 2 ја претставува трејлерот за третата епизода што донесе ангели на островот Кони

SomosXbox

Со денови се очекуваше дека Ubisoft го подготвува следното поглавје за The Division 2. Како дел од искуството поврзано со додавање содржина на редовна основа, Ubisoft додаде мисии, енергизирајќи ја предложената соработка авантура во градот Вашингтон. Сега ова е реалност, Дивизија 2 ја претставува трејлерот за третата епизода што донесе агенти на островот Кони.

Преку шпанскиот канал „Јутјуб“ на „Дивизија 2“, можеме да ја прегледаме третата епизода додадена на предлогот. Во оваа прилика агентите ќе бидат пренесени во островот Кони за да разговараат за новата мисија за спасување на познат научник. Добивањето лек е највисоко од агенциите, кои се обидуваат по секоја цена да ја надминат кризата иницирана со откривањето на смртоносниот вирус кај американското население.

Поделбата 2 – Епизода 3: „Островот Кони: Хант“

Нова мисија ве чека на островот Кони, агент. Црните палки имаат познат научник и ни треба.

Пристигнување на епизода 3, Кој Ајленд: Хант, ќе се случи во февруари. Без да наведете одреден датум, доколку се обезбеди дека имателите на Season Pass ќе имаат пристап 7 дена порано на други корисници. Нова мисија која проширува малку повеќе авантура која наоѓа повеќе детали за заплетот и се надеваме, ќе биде само уште еден чекор во новата идна содржина што ќе комплетира многу интересен предлог за loversубителите на соработката.

Сега, овој интерес за DLC може да произлезе од можноста да бидат вклучени во Xbox Game Pass. Гласини и упатства за пристигнување Поделба 2 а Игра Xbox, Тие можат да дозволат игри да додадат многу нови корисници. Нешто што ќе биде многу корисно за да се зајакне искуството за соработка. Но, засега нема потврда дека The Division 2 ќе биде една од игрите што ја освои Xbox Игра Поминете во февруари. Денот кога се предвидува списокот со претплати за игри од услугата за претплата, ќе дојде добар месец за клиентите.

Но сега, она што е потврдено е доаѓањето на оваа нова експанзија до Дивизија 2, кој ќе пристигне следниот февруари.