Дигитален Nintendo Switch, Xbox One и компјутерските игри добиваат попуст од 20% на целта

Digital Nintendo Switch, Xbox One, dan game PC mendapat diskon 20% di Target 1

Дигитален Nintendo Switch, Xbox One и компјутерските игри добиваат попуст од 20% на целта 2

Целта зазема 20 проценти од многу дигитални игри (и некои случаен деловен софтвер) во новиот договор за неделно. Неколку Nintendo Switch, Xbox One и Windows Game PC се намалени на Target оваа недела, како и проширување на DLC, валутни пакети во игра и членство преку Интернет.

Особено е да се напомене е Nintendo Switch 12-месечното членство на семејството преку Интернет, кое се продава за 27,99 $ (обично 34,99 $.) Семејниот пакет вклучува до осум лица и не е базиран на локација, што значи дека вие и седум пријатели може да добиете една година мрежна услуга. околу 3,50 американски долари секој.

Некои од најпродаваните игри со книги Префрлување исто така се намалени, вклучително и Одг: Ајде да одиме на Пикачу, Супер Марио Одисеја, Splatoon 2, и Легендата на Зелда: Здив на дивината. Исто така вреди да се пробате е инди хитови како Селест, Во повреда, Долина Стардју, и Мртви ќелии.

Што се однесува до DLC, Target нуди Super Smash Bros. Super Fighters помине за 19,99 $ (обично 24,99 $). Пакет од сите пет ветени пакети на Challenger, од кои два не се објавени. Посебниот пакет Challenger е 5,99 $ секој. (Амазон одговара на овој договор.) Пакет за експанзија за Splatoon 2, и Дишењето на дивината исто така намалена.

И, секако, постојат Xbox One и Windows 7 исто така нудат Windows PC. Повеќето продадени игри со компјутери се стари неколку години сега, но има и неколку скапоцени камења Minecraft, Кралска ера, Titanfall 2и многу наслови на Final Fantasy. Играчите на Xbox One можат да спасат некои од најдобрите игри минатата година, вклучително и Одисеја на Assysin’s Creed, Resident Evil 2, Океан на крадци, и Ловец чудовиште Светот.

За комплетен список на дигитални игри за продажба, посетете ја веб-страницата Target. Договорот од 20 проценти трае до сабота, 31 август.