Дискусија за викенд – 26 јануари 2020 година

Diskusi Akhir Pekan - 26 Januari 2020 1

Еј Shacknews, време е за дискусија за викенд. Ајде официјално да ја започнеме нашата објава во недела. Те молам погледни.


Сакураи присуствува на ЕВО Јапонија 2020 година

О срања @Sora_Sakurai движење кон # ЕВОЈапан2020 Допаѓа … pic.twitter.com/XOhhDGgkaq

– Продуктивен граѓанин ✌🏾💙🙏🏾👊🏾 (@technosucks) 26 јануари 2020 година

“Видов ЕВО Јапонија 2020 година. Гледавме квалификации на емитување. Беше навистина интересно заради жестоките судири … Учесниците беа многу среќни! тоа “, рече Сакураи во твитер.

# ЕВОЈапан2020 pic.twitter.com/2y6mtxlSqP

– SST_Shuton @ EVO JAPAN 2020 (@syu_tolimar) 26 јануари 2020 година

Шутон го освои јапонскиот ЕВО 2020 година и го побара оружјето на Сакураи.

Шутон навистина има храброст да го праша Сакураи за прегратка … Мажи кои се похрабри од мене. pic.twitter.com/eQxNL28wi4

– Tylor (@theSirToasty) 26 јануари 2020 година

Шутон исто така го спушти првото место на Switch Controller Pro.

ОН ПАЦИЕНТ Е ЛЕГЕНДАРНА КОНТРОЛА
……
И ОВИЕ ГО ОБВРСУВАТЕ ……………… pic.twitter.com/fjyzzLFB2H

– Tylor (@theSirToasty) 26 јануари 2020 година

Фаворитот на навивачите, Закерај, не е многу задоволен со својот медал за петто место ..

Закерај веднаш го пушти медалот на 5-то место, не беше задоволен од ништо освен 1, знаеше дека може да си дозволи многу повеќе … и ќе ја достигне таа висина наскоро.

ЛЕГЕНДА. pic.twitter.com/wHGpecFmpY

– Tylor (@theSirToasty) 26 јануари 2020 година


Хантер С. Томпсон е херој на Гонзо новинарството

Благодарност до AxManMan 808 што го донесе ова на моето внимание со својата нишка Shacknews. И да стане најдобриот Фулбек, Волверин Бизаро досега.


Винарите ја лансираат Бајт, микровидео социјалната платформа

Океј, годинашна апликација за мобилни.@byte_app pic.twitter.com/EGIHWC3OiN

– Продуктивен граѓанин ✌🏾💙🙏🏾👊🏾 (@technosucks) 26 јануари 2020 година

Јас многу го сакам Вине, и го сакам Бајт.

#CantonOhioWeatherReport @byte_app pic.twitter.com/gQ5lGipFCL

– Продуктивен граѓанин ✌🏾💙🙏🏾👊🏾 (@technosucks) 26 јануари 2020 година

Следете ме на Бајт. Моето корисничко име е армитофтено и многу испраќам. Shacknews исто така го користи Бајт.

Лејди Фофингтон 🐶💙 pic.twitter.com/4D0j96gwB3

– Продуктивен граѓанин ✌🏾💙🙏🏾👊🏾 (@technosucks) 26 јануари 2020 година

Бајти подобро од TikTok.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 pic.twitter.com/a2sQDSWXnR

– Продуктивен граѓанин ✌🏾💙🙏🏾👊🏾 (@technosucks) 26 јануари 2020 година


LOOP DADDY 2020 година

Хеликоптер до аеродромот, нема голема работа pic.twitter.com/1rBmayrAPi

– Марк Ребилет (@marcrebillet) 24 јануари 2020 година

Марк „го спасив хеликоптерот“ Ребилет, дами и господа. Херои од нашето време.


Ако го пропуштивте на Shacknews:

Прв пост!@byte_app #Дали за Хакнус pic.twitter.com/70qXvFPN7L

– Shacknews (@shacknews) 26 јануари 2020 година


Тоа е тоа, Shacknews. Вашата дискусија за викенд за 26 јануари 2020 година. Ве молиме, разгледајте се на претплатата на Shacknews Mercury за поддршка на нашата страница за само 1 американски долари / месец. Ова е видео на Лола за да го осветли денот.

Лола е Допс! 🐶💙 pic.twitter.com/EX0kGvcViR

– Продуктивен граѓанин ✌🏾💙🙏🏾👊🏾 (@technosucks) 26 јануари 2020 година

Што правиш овој викенд? Известете ни во низата коментари на Shacknews подолу.