Дневна 4PTV АПК: Андроид апликација со многу IPTV и VOD списоци

Дневна 4PTV АПК: Андроид апликација со многу IPTV и VOD списоци

🎯ЗАШТИТА и победи ДОБРА АМАЗОН! Придружете се на каналот OfferTech Telegram!

Дневниот 4PTV е апликација за Android што ви овозможува да пренесувате многу канали на сателитски, дигитални копнени спортови, фудбал, F1, MotoGP преку IPTV списоците и стриминг на VOD-датотеки со сите квалитети, Италијанци и бесконечни списоци

Дневна 4PTV АПК: Андроид апликација со многу IPTV и VOD списоци

Дневно 4PTV е нова апликација Android што оди директно во предизвик ТВТАП е AngeloTvStream и затоа ќе ви овозможи пристап до голем број врски на IPTV-списоци и VOD-датотеки за да проследувате филмови, ТВ серии, фудбал, Формула 1, Мото ГП, сите спортови и да гледате многу канали во бесплатно стриминг на уреди Андроид а исто така и натаму Виндоус користејќи го емулаторот Bluestack (кликнете ОВДЕ за информации).

ПРОЧИТАЈТЕ ДА: Каде секогаш да ја преземате најновата верзија на TVTAP PRO

ПРОЧИТАЈТЕ ДА: Додаток на Анџело: Италијански додаток за филмови, ТВ серии и бесплатно стриминг

Дневно 4PTV има едноставен и интуитивен графички интерфејс, само одберете ја една од IPTV-листите наведени на почетната страница. (ИТАЛИЈА) каналите што сакате да ги разгледате и VOD, VOD2, Playlist 0 World, Playlist 4 и исто така дел со безбедносни камери од целиот свет.

Во сегашните списоци ќе ги најдете сите канали во стриминг од целина дигитална и сателитска телевизија на Андроид. Во пракса со Дневно 4PTV ќе можеме да пристапиме до бесконечна листа на канали во бесплатно стриминг сите во висок квалитет исто така во Италијански од скоро сите уреди со Android на пазарот.

Што можам да гледам со Дневниот 4PTV?

Во суштина можеме да ги разгледаме сите главни канали на Премиум и не-дигитална копнена ТВ и италијанска сателитска телевизија што се емитуваат на Android. Распоредот е навистина богат, поминувате низ класичните канали RAI, Mediaset или други на премиум дигитална телевизија до Сателитски ТВ канали, оние што се видливи со класичен платен IPTV да бидат јасни.

Откако ќе се избере списокот, ќе се најдеме пред списоците исклучиво на италијански канали и истиот стримингот е навистина совршен, со многу висок квалитет, без блокади, застој или забавување.

Исто така, постои огромен избор на VOD-датотеки каде се присутни пошироко 20.000 содржини проследуваа помеѓу филмови, ТВ серии и документарци сите со висок квалитет и кои не заглавуваат.

Користете Chromecast со Дневен 4PTV

Дневно 4PTV не поддржува CHROMECAST но инсталирање XMTVCast од оваа страница секој пат кога ќе започнете да гледате канал од IPTV-листата, логото ChromeCast ќе се појави автоматски во горниот десен агол од таму можете да пренесувате сè на вашиот телевизор.

Како да преземате и инсталирате Дневен 4PTV

Ако сакате да преземете и инсталирате Daily 4PTV, тогаш треба да го знаете тоа не се најде во продавницата со Android Play и тогаш ќе мора да ја преземете Датотека АПК и инсталирајте го со заеднички Управувач со датотеки како што е File Expert HD или други, но ние ви ја доставуваме датотеката АПК на Дневен 4PTV и можете да го направите тоа КЛИКИРА ONЕ НА ОВАА ЛИНК.

Ако не знаете како инсталирај АПК можете да го следите нашиот водич КЛИКИРА HERЕ ОВДЕ.

Еве други статии на Дневниот 4PTV и стримингот што не треба да се пропушти: