Добијте го Conarium бесплатно во еп продавницата, следната бесплатна игра е играта на Бетмен

SomosXbox

Секоја недела компјутерската епска продавница нуди бесплатни игри за компатибилни корисници, што овозможува додавање на игри на разни библиотеки. Како што е закажано, оваа недела, до 19 септемвриХорор за преживување на Конариум се нуди бесплатно во еп продавницата. Сепак, започнувањето на оваа игра упатува на нивно претстојно откритие од тој ден 19 септември. Во оваа прилика, далеку од можноста да ја потврдат играта што ќе ја дадат, ние само гледаме слика што покажува дека тоа ќе биде игра во Бетмен.

Врз основа на информациите дадени на веб-страницата на Epic Store, следниот натпревар што треба да се понуди е неискажана игра за Бетмен. Постојат многу опции на располагање, но ако бараме игра Бетмен Во продавницата не најдовме резултати. Значи, се чини дека Epic Games има намера да изненади во последен момент, обезбедувајќи игри кои сè уште не се достапни за купување. Сега, ние се фокусираме на тоа што допира и што е тоа Конариум можете да го добиете бесплатно до 19 септември.

Конариум е гаден космички хорор игра каде што ќе најдете интересна заговор во која учествуваат четворица научници кои се обидуваат да го оспорат она за што вообичаено мислиме како „апсолутна“ граница на природата. Неговата приказна, инспирирана од „Во планините на лудилото“ на HP Lovecraft, во најголем дел ги раскажува настаните по оригиналната приказна.

Добијте го Конариум бесплатно во еп продавницата

Конариум е интересен предлог во жанрот Survival Horror, развиен од Zoetrope Interactive, а можете да го најдете и во каталогот Xbox One. Lovencraftian хорор игра каде што ги објавуваме сите информации пред да се започне и можете да ја прочитате нашата анализа.