Добро видео: Ден со Нокиа 2.2

Video yang bagus: Sehari dengan Nokia 2.2 1

Добро видео: Еден ден со Nokia 2.2 1

Добро видео: Ден со Nokia 2.2 2

Арун од Јутјуб каналот Mrwhosetheboss, благодарение на Nokia Mobile, помина еден ден со новиот Nokia 2.2 како главен уред. За време на 24 часа со Nokia 2.2, тој нè однесе во зоолошката градина во своето видео, покажувајќи околу 2,2 можности во однос на перформансите, екранот, траењето на батеријата и камерата.

YouTube

Во видеото, Арун покажува дека Nokia 2.2 има прилично добар екран, добри перформанси и над просечни способности на камерата за својата ценовна класа. Арун, исто така, уредува фотографии направени, покажувајќи дека можете да добиете фотографии подготвени за социјалните медиуми на овој уред под 100 евра. Nokia 2.2 исто така преживува цел ден како квиз, покажувајќи дека ефикасен SoC е комбиниран со екран со пониска резолуција (HD +, што не е лошо) и можеби некој софтвер за оптимизација може да произведе цврст век на траење на батеријата.

Батеријата 3000mAh е под отстранливиот XpressOn капак, така што секогаш можете да купите втора батерија и да ја носите само за да бидете сигурни. Отстранливиот заден капак (и батеријата) е нешто што сакам да видам и помоќни паметни телефони исто така. Не само што е полесно да ја замените батеријата по долго време деградирање под толерираната точка, туку можете да бидете вистински креативни во персонализирањето на уредот со задниот поклопец, наместо само да го ставате телефонот во генерички контејнер со силикон.

Nokia 2.2 сигурно не може да го замени Arun Galaxy S10 5G, но корисниците кои не бараат многу од својот паметен телефон и сакаат сигурен уред можеби ќе сакаат да внимаваат на Nokia 2.2. За жал, без преглед на телефонот, не можеме да го препорачаме, но 2.2 изгледа како солиден мобилен телефон, особено со ветеното 3-годишно безбедносно ажурирање, ако сакате вакви работи.

Што мислите за уредот и видеото? Дали имаме корисници на Nokia 2.2 кои можат да размислат за 2.2 перформанси во коментарите подолу? ????

Благодарам Вања за советот. ????