Додадена реалност игра со Android

АР, – ,,,,,,,,

* Google ARCore!

*,

* *

* ”

* *

Knightfall AR Knightfall AR

Knightfall AR е зголемено реално искуство искуство дизајнирано од Milkroom Entertainment и заеднички развиено од Milkroom Entertainment & Spectral Games што ве сместува во светот на витезите Темплар, бидејќи тие бараат да го одбранат градот Акре од окупаторската војска и да ги заштитат најскапоцените христијани остаток, Светиот Грал. Користете ги вашите духови и остри очи за да ги елиминирате што е можно повеќе воини на непријателските џокери пред да ги скршат theидовите. Willе треба да додадете и подобрите одбрана помеѓу непријателските бранови, запирајќи ги напаѓачите доволно долго за да ги стрелате со стрели и огнени топки. Во посебен режим на одлики, ставете програма и знаци за игри во вашата околина, изберете анимации и слики, кои можат да се споделат на социјалните медиуми или директно со пријателите.

* Искористување на Google ARCore технологијата, за да се создаде искуство директно на вашата маса!

* Силно нуркачко искуство додека физички се движите низ бојното поле, ја зголемувате акцијата и започнувате со лошите напади

* Атрактивните активности ви овозможуваат да поставите и подобрите различни одбрани

* Во режимот на фотографија, поставете ги, преместете ги и отклучените знаци со обем, изберете анимации и слики, кои можат да се споделат со пријателите

* Дознајте за овој фасцинантен момент во историјата додека собирате монети кои обезбедуваат податоци за разни војници и оружје

Андроид зголемена игра со реалност 1