Додека јас тресев со очекување за Премин на животни: Нови хоризонти, јас бев загрижен за една работа

atari hotel mockup

Премин на животни секогаш серија која е блиску до срцата на многу луѓе. Не само што играта е смирувачка и старомодна, туку има и многу работи што можат да уживаат во целосна населба, додека други само работат за да ги усовршат своите цветни градини. Ова е она што ја прави оваа серија толку голема.

Сега, со објавувањето Премин на животни: Нови хоризонти на хоризонтот, многумина од нас ги подготвуваат нашите претходни нарачки и го расчистуваат просторот во нашите Nintendo прекинувачи за целосно да се подготват за искуството. Бев заслепен од возбудливата игра и навистина се подготвив за она што Нинтендо го донесе на маса.

Јас се грижам само за една работа – потенцијално голема -.

Како можат оние од нас кои имаат работа да уживаат во Премин на животни: Нови хоризонти до максимум?

Ако Премин на животни: Нови хоризонти искористете го времето како претходната игра, многумина од нас ќе изгубат малку. Ова е заради минатото Премин на животни игри базирани на реално време. Ако е во 9 часот во реалниот живот, ќе биде 9 часот во игра. Ако одлучите да ја вчитате играта среде ноќ, ќе бидете третирани на тивко искуство каде што продавниците се затворени и многу од вашите селски пријатели заспале.

Потврдено е дека можете да имате само еден остров на Nintendo Switch и да користите автоматско заштеда. Минатите стари трикови каде можете да го прилагодите времето да учествувате во настани и да станете дел од вашето село нема да работат со овој наслов.

Ова значи дека за голем дел од возрасната популација (и децата на училиште) кои сакаат да живеат скромно во Индонезија Премин на животни ќе биде ограничено на играње на часови кога завршија селаните и настаните. Претходно, ова беше вознемирувачко, но брзата промена на времето на вашиот систем ќе ве натера да го доживеете овој настан кога сакате. Секогаш се чувствува како мамење, но мислам, што можете да направите?

Тоа е една работа како што се игри Долина Стардју го направија И покрај тоа што има уште сезони и настани, можам да седнам на каучот во 23 часот и да играм цела сезона ако сакам. И покрај тоа што има нешто што може да се каже дека навистина го чека настанот, сакам да ја конзумирам мојата игра на мое темпо, не нешто што е целосно утврдено од играта.

Дали ова ќе биде продавач на дилери? Воопшто не, но сепак се обидувам да дознаам како ќе се управува. Сигурно дека Нинтендо размислувал за ова и ќе направи работи што ќе го направат достапен за повеќе играчи – само сакам да знам како ќе го сторат тоа.

Што мислиш? Дали е ова нешто што ве загрижува за преминување на животни? Известете ни подолу во коментарите или доведете ја дискусијата до нас Твитер или Фејсбук.

Препорака на уредникот:

  • Хотелите со теми на Атари ќе дојдат во град близу вас – ова е местото каде тие имаат за цел
  • Темтем може да го има она што е потребно за да стане конкурент на Покемон
  • Новото протекување покажува слики од реалниот свет од следната конзола Xbox
  • Mario Kart Tour конечно отвора мултиплеер бета верзија за сите

Ако купите нешто преку нашата врска, можеби ќе добиеме мал дел од продажбата. Кликнете овде за дополнителни информации.