Донесете пријател во Хо Мобиле и заработете до 150 евра

Имам.  Мобилен

🎯ЗАШТИТА и победи ДОБРА АМАЗОН! Придружете се на каналот OfferTech Telegram!

Хо Мобиле дава дополнување до 150 евра на секој што ќе покани пријател. Како работи „Јас имам. Многу пријатели “: покани пријатели на Хо. Мобилен и заработете

“Имам. Многу пријатели “како работи

Нова и интересна промоција што ја започна операторот Имам мобилен за сите свои клиенти.

Всушност, нова иницијатива за упатување на Хо Мобиле кој ќе го носи името “Имам многу пријатели” и ќе им овозможи на веќе операторите клиенти да заработи до 150 евра поканувајќи нови корисници да се префрлат на виртуелниот оператор на Водафон. Не е лошо, нели?

Но, да не губиме време и да видиме како работи оваа нова програма, што им овозможува на веќе корисниците на Хо Мобиле да го сторат тоа акумулира до 150 евра поканува пријатели и познаници на префрлете се на операторот.

„Имам многу пријатели“ како работи

Како што се очекуваше, тоа е класична програма за упатување, како што веќе видовме на припејд кредитни картички, како Револт и слично.

Механизмот што стои зад оваа иницијатива е многу едноставен: корисници кои веќе поседуваат SIM картичка Ho Mobile се што треба да сторат е испратете ја генерираната врска до пријатели и познаници преку е-пошта, Whatsapp или СМС.

Адресата ќе содржи код за упатување тоа ќе овозможи добиете 5 евра бесплатно надополнување и на оној што ја испратил поканата и на оној што ја примил. Сите тие прават пари, како е правилно дека функционира таква упатна програма.

> ОДИТЕ ДО ХОБИЛ МОБИЛЕ И ЗАШТИТЕ 5 ЕУР СЕГА

Еднаш преносот ќе биде завршен или кога ќе се активира новиот број од страна на корисникот, кредитот ќе им се исплати на обете лица (кој се префрлил на Хо Мобиле и кој го поканил корисникот).

Потоа има разни бонуси што ќе видиме подоцна и тоа ќе ни овозможи акумулирајте кредит полесно и побрзо.

Дали има максимален лимит?

Програмата вклучува а максимална граница од 10 поканети пријатели.

Откако ќе го достигнете, ќе добиете А дополнителен финален бонус од 50 евра, што значи дека вкупно ќе биде можно добијте до 150 € бесплатно надополнување. Не е лошо!

Резимираме

Во основа refills како подарок ќе бидат поделени на овој начин:

  • 5 евра за секој поканет пријател (максимум 10 активации)
  • 5 евра за оние кои ја користат врската за да купат нова СИМ или да направат преносливост
  • Бонус од 5 евра во случај на преносливост од Iliad, Fastweb и други виртуелни оператори (максимум 10 активации)
  • 50 евра дополнителен бонус откако ќе се достигне лимитот

Колку повеќе пријатели поканувате, толку повеќе можете да заработите. Се е чисто?

Ова е несомнено пријатна новина!

Како да ја испратите линкот за покана „Имам многу пријатели“

Во моментот Сè уште не е можно да се направи ова.

Мора да го чекаме тоа се ажурира официјалната апликација (а исто така и веб-страницата) на Хо Мобиле оператор. Само во тој момент, во рамките на апликацијата за Android и iOS и во нов дел од страницата, ќе биде функцијата што ви овозможува да пристигнете генерирајте линкови за покана за програмата за упатување.

Ние ќе ја ажурираме статијата кога оваа функција е достапна од операторот.

Ажурирање

Апликацијата Android е ажурирана. Првиот пат по ажурирањето, пораката се појавува детално објаснувајќи ја новата функција.

> ОДИТЕ ДО ХОБИЛ МОБИЛЕ И ЗАШТИТЕ 5 ЕУР СЕГА

Донесете пријател во Хо Мобиле 1

Донесете пријател во Хо Мобиле 2

🔔Дали ви треба помош или помош? Пишете ни на нашиот канал Телеграм >>> ТУКА!

📱Дали барате паметни телефони со попуст? Купете ги по најдобра цена натаму >>> Амазон!

– Зачувај со Понуда Техника на Телеграма: најдете го понуди за најдобра технологија!

– Ако сте гладни за вести, следете го YourLifeПоднесена на Google News: кликнете на вездата за да не додадете во вашите омилени!

САКАТЕ АМАЗОН МУЗИК СЕ БЕСПЛАТНО БЕСПЛАТНО? Пронајдете КАКО!