Достигнувања брзини 5 – брзини од војната 5

logros Gears 5 gears of war

Ние објаснуваме како да ги добиете сите достигнувања и трофеи на Gears 5, Коалицијата и Microsoft-игри за Xbox One и PC. Има вкупно 31, затоа ни требаат неколку моменти за да добиеме сè

Има вкупно 68 достигнувања

Достигнувања запчаници 5 (Комплетна листа 1/3)

Прво, ова се 17 трофеи од бронзена игра:

 • одмазда: За ниски со куршуми со отскокнување и вештини на Jackек Бариера
 • За вкрстен оган, оној до мене: Да зачудувам 3 непријатели одеднаш во кампања со можност на ек Флеш
 • Стани, војник! Да се ​​оживеат сојузниците кои паднале во кампањата со зголемување на можноста за стимуланси
 • Флипанте! Да се ​​електрифицираат 6 непријатели одеднаш во кампања со можност Електрични стапици
 • Како паѓање од небото: Да се ​​собере целиот инвентар на Кондор (рунди 2 и 3)
 • Прескокнете го сапунот: Да се ​​оди на туш поле со 3 макакаколења
 • Сирус Интерпут: За убиство на машко додека киднапирал партнер
 • Одмазда со профит: За отсуство со 3 активни придобивки (орда)
 • Неразделен: За да се заврши играта (натпревар) со 4 сојузнички ниво 5 брзини
 • Во мене има пријател: За нови сојузници (сојузници)
 • Вистинско пријателство е ова: Да се ​​достигне ниво 5 со сојузници (сојузници)
 • Сериозно 5,0 – поглавје 1: Да се ​​заврши камп во лудило, мапи и почетен печат (орда, бегство), 20 реалисти, грил на турнеја
 • Повторно одозгора: Да бидеме реални
 • Еден, два, три рунди: Да се ​​комплетираат 3 цели од истиот период на услуга
 • Врзете ги краевите: Да се ​​направи (период на услуга)
 • Оружје за наредник: За да стигнете до наредникот (период на услуга)
 • О капетан! Мој капетан! Да се ​​дојде до капетанот (период на услуга)
 • Чудо воопшто: Да се ​​достигне јавноста (период на услуга)
 • Моето тело е подготвено: Да се ​​заврши кампот за обука
 • Не дојдов за бизнис: Да лансира ракета
 • И сето тоа е твое: Да се ​​подигне најдобриот пријател на Дел
 • Сега морам повторно да станам: Да помогнеме да одиме на плоштад
 • Парче од експлозија: Да ја погоди главата на Свармак, за кино

Постигнувања брзини 5 (Комплетна листа 2/3)

 • Ова е време да се соочиме: Да ги спаси луѓето од пирсинг црви
 • Jamesејмсон превозот складиште: Да го пронајдеме патот до Новата надеж
 • Античка технологија CGO: Да ја отворите вратата на CGO (долината Кадар)
 • Ако сакате одговор, ќе го добиете: Да се ​​најдат скриени објекти со кули за комуникација
 • Назад на план А.: Да се ​​стави крај на матријархот
 • Безбеден и здрав: Да се ​​обезбеди URI сателит
 • По коса: Да се ​​обезбеди ракетата URI
 • Оди, види што се случува: Да се ​​инсталира ракетата Хамер на Алба УРИ
 • Трикот е да го вознемирите! Затоа што ја преживеа битката против Кракен
 • Willе се заштитиме: Да го поставиме последниот пламен (урнатини на Ефира ла Вија)
 • Не планирав да излезам вака и вие го знаете тоа: Да се ​​вратите на wallидот Нова Ефира
 • Вие наоѓате вистинска закана за Сера: За да ги завршите сите активности на кампањата
 • Најгласното извршување: Да изврши 100 одбива
 • Непријателот меѓу нас: Да се ​​спуштиме со пиратски Пенгер, Вардер, трупецот и Хантер (Кампања)
 • Јас го барам Jackек: За да завршите акција за кампања (верзијата што може да се игра) може да се игра
 • Jackек најде: Да ги добиете сите дефинитивни подобрувања од Jackек (кампања)
 • Сераниниа: Да убијат 3 непријатели со маскирна способност на Jackек (кампања)
 • Jackек, ќе! Да се ​​подобрат вештините и пасивно 100% Jackек (кампања)
 • За мене, за мене! Да ги добиете сите тешки оружја со можност за пребарување на Jackек (кампања)
 • Хантреликија: Да се ​​опремат 3 остатоци од олеснување во исто време (кампања)
 • Мошти од минатото: Да се ​​убие непријател со секое остатоци од оружје (кампања)
 • Две се друштво, три се радосни: Завршување на кампањските активности (соработка, 3 играчи)
 • Бегство професионалец: Да достигнеме ниво 15 на знаците со Мек, Лани и Киган

Постигнувања запчаници 5 (Комплетна листа 3/3)

 • Кој е вашиот бегство директор? Да се ​​достигне ниво 15 со карактерот за лансирање (Бегство)
 • Мастеринг на мојот домен: Да се ​​заврши гнездото (Бегство, но во сите тешкотии)
 • Со кого ќе се јавите? За пчеларото трио!: Да се ​​комплетираат 5 гнезда со Мек, Лани и Киган
 • Дуел до смрт со нож: Да се ​​заврши гнездото без пукање и мастеринг
 • 3 стрелците: Да направите 9,000 штета со 3 конечни способности за бегство
 • Liveивејте до своите граници: Да се ​​направат 100 жртви на макакаколеманија отровен отров
 • Задолжителен раст: Да го достигнеме нивото 15 со Кеит, D.Д., Дел, Маркус, Фахц и Jackек
 • Кој е вашиот директор во орда? Да го достигнеме нивото 15 со неверојатен карактер (орда)
 • Можам да застанам, но не сакам: За да се завршат 50 последователни бранови на орда
 • Намалување, повторна употреба, рециклирање: Да се ​​претворат оружјето од секој тип во енергија (во фалсификување орди и со можност за репродукција на Jackек)
 • Синдром на повлекување: Да собереме енергија од 4 сунѓери во ордата на ордата како тим
 • Дојдов да завршам! Да се ​​убие орден шеф (сите 5 играчи мора да ги имаат активните дефинитивни вештини)
 • Гнездо занает: Да се ​​реши испакнато гнездо (Бегство)
 • Јас направив сè: Да се ​​создадат и објавуваат гнезда (Бегство)
 • Почеток на убаво пријателство: Да се ​​игра во Аркада
 • Една секунда, сега се вратив: За промена на карактерот и елиминирање кој ве избриша (Аркада)
 • Нема 2 без .. Пет: Да освоите 5 натпревари (аркада)
 • Серија сезона: Да се ​​победи натпреварот во ранг секоја недела во квалификациската сезона
 • Знам која е мојата страница: За да завршите игра за сместување (список на игри што се квалификуваат)
 • Сите возат возот на лудилото: Да се ​​завршат сите активности во лудило (кампања)
 • Не е Диоген ако сè е кул: Да ги добиете сите колекции.