Електрична четкичка за заби T300 на Xiaomi е ваш личен стоматолог во РС. 1.199

Mi Electric Toothbrush T300 milik Xiaomi adalah dokter gigi pribadi Anda di Rs. 1,199 1

Електрична четкичка за заби T300 на Xiaomi е ваш личен стоматолог во РС.  1.199 1


Електрична четкичка за заби T300 на Xiaomi е ваш личен стоматолог во РС.  1.199 1

Помина веќе некое време откако Xiaomi влезе во екосистемот на паметни домови, дизајнирајќи и правејќи паметни производи за домаќинства за секојдневна употреба. Откако на два дена им дозволи на своите корисници да претпостават за следниот голем производ на Твитер, Xiaomi конечно откри дека следниот производ на гигант за смартфони е електрична четка за заби.

Xiaomi го нарекува Mi Electric четкичка за заби T300. Електрични четки за заби не се достапни за купување веднаш од полицата, бидејќи станува збор за програма за опсег со пари, но доколку Xiaomi добие доволно средства за 1000 единици, продажбата ќе започне и ќе започне на 10 март.

Четкичката за заби Xiaomi Mi е малку поразлична од оние што се продаваат на глобално ниво. Направени специјално за индискиот пазар немаат карактеристики како што се апликација за поврзување и податоци за усна хигиена на мобилен телефон. Освен недостаток, или поточно ограничените карактеристики, четката за заби на Ми е навистина преполна со практични карактеристики што обично ги има секоја електрична четка за заби.

Четката за заби е оценета како водоотпорна IPX7, така што контакт со вода нема да му наштети на производот. Четка користејќи ги DuPont TyneX StaClean влакната кои тврдат дека чистат остатоци и плочки помеѓу забите. Соничниот мотор со магнетна левитација произведува до 31,000 вибрации за една минута што го прави погоден за ефикасно чистење.

Четката за заби нуди два режима – режимот на четка со двојна постапка за лична предност и автоматскиот тајмер EquiClean кој застанува 30 минути по 2 минути за да му овозможи на корисникот да менува страни.

Батеријата нуди 25 дена напојување со едно полнење. За да ја полните батеријата, мора да користите адаптер за полнење USB-C со излезен рејтинг од 5W.

Што се однесува до дизајнот, тој доаѓа во минималистички дизајн само во бели варијанти. За складирање, електричните четки за заби се опремени со пластична глава. Xiaomi ќе понуди три прстени во боја за да разликува една четка за заби од друга.

Една единствена четка ќе функционира добро до четири месеци на континуирана употреба. Електрична четка за заби на INR. 1.299.