Епските игри тајно го полираат Так Шотгун Фортнит – Форнит Фанс

Epic Games secara diam-diam telah memoles Tac Shotgun Fortnite - Fortnite Penggemar

Мала промена

Epic Games ја објави ажурирањето на верзијата 11.11, во кое се интегрирани серија непознати промени затоа што нема лепливи белешки. Сепак, тоа беше познато минатиот петок, 15 ноември Патот вклучува ажурирање за оружјето „Тац истрел“.

Оружјето Tac Shotgun обично го користат играчите во „ретки“ варијанти, бидејќи има предности во однос на епските и легендарните варијанти. Но, новото ажурирање додава рамнотежа на времето на пукањата што претходно не беа за ова оружје.

Преку: епски игри

Корисникот «ZarteckNotbanned» објави на Reddit видео-записот за споредување помеѓу Сините и златните варијанти на Tac Shotgun. Корисниците споделуваат како времето на екстракција е зголемено за 0,016 милисекунди, го зголемува времето на реакција во наборите на оружјето.

Тоа зголемување без сомнение ќе предизвика играчите почесто да ја изберат златната варијанта на пушка, која никогаш не била користена. Всушност Навигачот „NickMercs“ се играше неколку пати со Сината варијанта затоа што се смета за подобар од другите.

Новата промена мора да изгради подобра врска помеѓу играчите, повисока варијанта на пиштолот Тац. И особено за играчите на професионално ниво кои можеби ќе чудат што повисоките варијанти не се подобри од пониските варијанти.