Е3 2020 сака идеја за шоу – еве го; не протекувајте илјадници лични детали за контакт

E3 2020 menginginkan ide untuk pertunjukan - ini dia; jangan bocor ribuan detail kontak pribadi 1


Организаторот на Е3 2020, ЕСА, побара повратна информација за годинешната емисија и ако сметате дека вашиот совет е доволно добар, тоа ќе го направи тоа да се случи.

Имам добра идеја; не објавувајте 2.000 детали за контакт за медиумите и разни други медиуми. И, тогаш не ги игнорирајте проблемите како што направивте минатата година, јавно и приватно.

Кога претставниците на медиумските организации ве контактираат за да ја решите ситуацијата, или во најмала рака, да побарате уверување дека тоа нема да се случи повторно, не ја закопајте главата во песок и одбијте да го признаете тоа доколку се смета за изјаснување за виновен. Не го прави тоа. Тоа ќе биде страшно.

И не грижете се за себе со многу реални притисоци како што е протекувањето што ги предизвикува вклучените луѓе. Луѓе кои имаат потешкотии во менувањето телефонски броеви, бришење детали за контакт и подобра безбедност во своите домови. Куќата каде живеат заедно со сопругот и децата. Луѓето што ги сакаат мора да бидат уверени дека нема да бидат загрозени на социјалните медиуми, да бидат удирани со шлаканици или да бидат заробени во реалниот живот. Не ги игнорирајте сето тоа.

Е3 2020 сака идеја за шоу - еве го; не протекувајте илјадници лични детали за контакт 2

ЕСА вели дека го реконструирала процесот на регистрација со трети компании за безбедност и дека годинава ќе собере минимален износ на податоци од новинарите и печатот (и можеби сите се регистрираат за да одат на настан во игра). Но, за да користите клиши, ја затвора вратата од кафезот откако ќе се забие коњот. Тоа не менува ништо. Минатогодишните информации ќе бидат таму засекогаш.

И уште еднаш, ЕСА не се извини, само половина душа ја призна својата регистрација на медиуми „привлече големо внимание во текот на минатото лето“.

„Враќање на вашата доверба и поддршка е наш главен приоритет“, рече денес АВРМ. Не, не Приоритет ќе се справите со овој минатиот август, не чекајте шест месеци со надеж дека работите ќе се смират и ќе можете само тивко да направите неколку објави за да предизвикате малку возбуда.

Е3 и ЕСА воопшто немаат моја доверба. Сфаќам дека сум само една личност, а Е3 нема да ми недостасува – но никогаш повеќе нема да се вратам во тоа непријатно, застарено и уморно шоу повторно.

Претплатете се на билтенот VG247 Добијте ги сите најдобри битови од VG247 доставени до вашето сандаче секој петок!