Забавувајте се во бањата со WC игри за iPhone

Bersenang-senang di kamar mandi dengan Game WC untuk iPhone 1

WC игра за iPhone, iPad и iPad Mini

Добро јадењето е неопходно за да имате добро здравје и фитнес. Сè што јадеме мора да се смени за да ни даде енергија и што останува е отфрлено. Секој мора да поминува низ бањата еднаш или неколку пати на ден: наутро, пред ручек, после ручек, попладне, пред вечера, пред спиење. Некои луѓе сакаат вистински часовници кои секогаш одат рака под рака. Други имаат проблеми затоа што сакаат да заминат и не можат. И секој го прави на свој начин. Некои заминуваат брзо и минимално време. Други се забавуваат и се расејуваат од различните читања.

Или од една или друга група, отсега, кога одите во тоалет, Имате можност да се одвлекувате со вашиот iPhone или iPad што играат WC игри. WC играта е игра Бесплатни и мултиплатформа на шпански јазик Со тоа време ќе летате кога одите во тоалет. Компанијата Данон е подготвена да му помогне на вашето семејство Јогурт Активиа која помага полесно да се капете. Свесен за важноста да одите во тоалет за да ви помогнеме да бидете здрави, Данон, кој го зема овој јогурт како референца, ја дизајнираше оваа игра.

Забавувајте се во бањата со WC игри за iPhone 2

Вратете се на оригиналното место со WC Игри за iPhone

WC Games е апликација која нуди три игри за да се забавувате во бањата додека вашето тело го прави остатокот. Игрите што можете да ги играте се: Змија, Поврзување и Блок. Звучиш На првата генерација на мобилни телефони, Змија е крал на игри. Колку часови ќе потрошам со притискање на копчето за да не умре змијата? И зрак. Се сеќавате ли на митоидот Арканоид? Игри што ги знаевме со години, но се ажурирани за да уживаме заедно благодарение на екраните за допир на iPhone и iPad. Преземете ја апликацијата, започнете и започнете да се забавувате со WC Games.

Сè што е во WC Games ќе ве потсети на вашата бања

Ако нешто може да ја одреди играта WC е пријатна едноставност. Од првиот екран од новиот до последниот, едноставноста ќе ве обвие. Заборавете на долгите текстови, сјајните бои, комплицираните менија. Сè што е во WC играта е едноставно и лесно за употреба. Можете да изберете која било игра во секое време. Севкупно, ќе започнете на ниво 1 и кога ќе го положите тестот, нивото ќе се искачи и, се разбира, тешкотијата. А за одење во тоалет, звуците што ќе ги слушнете во апликацијата ќе се слушнат многу: влечете ланци, резервоари за вода и многу повеќе.

  • Блокира: Користете јогурт „Активиа“ за да ја испуштите топката и може да ги уништи сите блокови. Некои уништени блокови ќе остават капсули што можете да ги соберете за да добиете бенефиции како што се пукање, продолжување на стеблото. Бидете внимателни затоа што некои ќе направат топката да работи многу, многу брзо.
  • Поврзано: Вклучи се Мора да одговара на истиот плод. Бидете внимателни затоа што ако ја преминат линијата ќе исчезнат и мора да започнете одново. Ако се заглавите, можете да користите џокерт со џокер за да ви дадете упатства за тоа како да продолжите со поврзување на овошјето.
  • Змија : Насочете ја змијата кон храна. Кога ќе јадам ќе трае подолго. Мора да бидете сигурни дека змиите не се врзуваат едни со други за да се преселат на следното ниво.

Заклучок

Освен едноставноста на играта, WC Game е една апликација која ве поврзува и нема да престанете да играте. Трите игри се лесни за употреба и да научат како да се играат. Премногу сите членови на домот можат да го користат без оглед на возраста. Не заборавајте дека имате можност да ги споделите вашите достигнувања преку една социјална мрежа со повеќе членови денес, Фејсбук. Одвојте време да одите во тоалет, така што, мирно и нечујно, вашето тело е регулирано и вие продолжувате да го одржувате вашето здравје додека играте со WC Games.

Преземете WC игри за iPhone, iPad и iPad Mini

Ако ја немате оваа апликација на вашиот iPhone, iPod Touch или iPad, можете да ја инсталирате преку линкот за преземање директно, од App Store, што ќе го најдете подолу.

Забавувајте се во бањата со WC игри за iPhone 3

WC игра на App Store, бара iOS 6.0 или понова верзија. Компатибилен со iPhone, iPad и iPod touch. Оваа апликација е оптимизирана за iPhone 5, iPhone 6 и iPhone 6 Plus. Достапно е на: шпански.