Заговори од Симпсонови и Теорија на Биг Бенг 21 ноември

Заговори од Симпсонови и Теорија на Биг Бенг на 21 декември

🎯ЗАШТИТА и победи ДОБРА АМАЗОН! Придружете се на каналот OfferTech Telegram!

Заговори од Симпсонови и Теорија на Биг Бенг 18 ноември.

Денес, 21 ноември, ќе видиме по вообичаеното закажување со Sport Mediaset ново состанок со цртаните филмови и ТВ-емисии што ги сакаат најмладите и не, тоа е Симпсонови и смешна серија Теорија на Биг Бенг.

Еве ги парцелите на епизодите што ќе ги видите на етерот денес:

Симпсон

Кражба на првата база

Наставникот Капрапал е отсутен, но поради недостаток на средства, Скинер не може да обезбеди заменик, и затоа се придружува на часот на Барт во другото четврто одделение. Барт завршува да седи до Ники, многу симпатична девојка со која веднаш се запознава. Следејќи ги советите од неговиот дедо, Барт го бакнува Ники, но родителите на девојчето се двајца адвокати и му се закануваат на Скинер да го изведе на суд ако не примени политика против контакт. Никој не смее да допира никого, но кога Барт има несреќа, Ники реши да го спаси со тоа што му дава уста од уста и така се крши законот за спречување на контакт. Во меѓувреме, Лиза зема четворка на задача и одеднаш се чини дека има многу пријатели, но кога се испоставува дека имало недоразбирање и дека таа всушност зела десет и почести, повторно ги губи сите пријатели . Потоа, Мишел Обама пристигнува на училиште и говори: и таа беше нервозна, а потоа стана сопруга на Претседателот. Така корпите …

Најголемата приказна досега-ра-до-дата

Додека се чита Библијата, Хомер е целосно непостојан. За да се обиде да го искупи, Нед Фландрија им предлага на него и на сите да направат патување во Светата земја. Во Ерусалим, Хомер се однесува како најлошото од американските туристи, толку многу што Нед на крајот сфаќа дека е невозможна мисија и го напушта самиот себе. Очајниот Хомер го гледа Нед како заминува во пустината и го следи, но тој е во месо од бура и е на умирање. По некое време, Марџ го наоѓа, но тој е целосно променет: тој верува дека е Месијата, е под влијание на Ерусалимскиот синдром и проповеда нова религија. Но, во Ерусалим тој не е единствениот што е зафатен од тој синдром …

Теорија на Биг Бенг

Карактерот на Вартабедијан

Леонард сфаќа дека Стефани има намера да има сериозна врска, но тој не се чувствува подготвен.

🔔Дали ви треба помош или помош? Пишете ни на нашиот канал Телеграм >>> ТУКА!

📱Дали барате паметни телефони со попуст? Купете ги по најдобра цена натаму >>> Амазон!

– Зачувај со Понуда Техника на Телеграма: најдете го понуди за најдобра технологија!

– Ако сте гладни за вести, следете го YourLifeПоднесена на Google News: кликнете на вездата за да не додадете во вашите омилени!

САКАТЕ АМАЗОН МУЗИК СЕ БЕСПЛАТНО БЕСПЛАТНО? Пронајдете КАКО!