Заговори од Симпсонови и Теорија на Биг Бенг на 14 октомври

Заговори од Симпсонови и Теорија на Биг Бенг на 21 декември

🎯ЗАШТИТА и победи ДОБРА АМАЗОН! Придружете се на каналот OfferTech Telegram!

Заговори од Симпсонови и Теорија на Биг Бенг на 14 октомври.

Денес, 14 октомври, ќе видиме по вообичаеното закажување со Sport Mediaset ново состанок со цртаните филмови и ТВ-емисии што ги сакаат најмладите и не, тоа е Симпсонови и смешна серија Теорија на Биг Бенг.

Еве ги парцелите на епизодите што ќе ги видите на етерот денес:

Симпсон

Стравот го прави деведесеттиот XXV

Во првиот, Барт се наоѓа во пекол, каде што конечно е најдобар на училиште. Тој ги замолува неговите родители да можат да продолжат да одат на тоа училиште, и тука се бара од најстрашните казни за разни гревови. Како последен тест, од него е побарано да го казни својот татко.Поглавје 2: Боу ни кажува како формирал часовник „Оринџ бенд“ со своите пријатели Карлтон, Леонард и Римба-Хомер. Кога во нашево време тој е соочен со насилници кои следат по неговите стапки, тој бара помош од пријатели за да ги повтори делата од минатото.Во третото поглавје, куќата ја прогонува духовите на петте од нив. Дух Марџ се обидува да го заведе Хомер, и додека покажува предност за неа, Марџ се самоубива да стане дух. Сите други членови на семејството ја следат. Конечно, Лиза сфаќа едно: ако можат да реплицираат, маркетинг компанија би можела да направи илјадници примероци!

Франк на спротивности

Дома, вода од чешма фаќа оган. После одредена истрага, се испоставува дека г-дин Брнс се распаѓа, хидрауличното фрактурирање на подземјето. Лиза го повикува претседателот на Државното собрание, Максин Ломбард, убеден екологист. Максин ја блокира работата на Бурнс, но тие двајца, и покрај политичкиот антагонизам, завршуваат со приказна. Изгорениците е решено да продолжат, па затоа тој го промовира Хомер како директор за маркетинг да ги убеди жителите на Евергрин Тераса да потпишат согласност за експлоатација на подземјето. Единствената што не потпишува е Марџ, и на крајот тој исто така го убедува Хомер дека опаѓањето е опасна работа.

Теорија на Биг Бенг

Инсуфициенција на хелиум

Шелдон и Леонард се борат со експеримент со седиште во хелиум што ќе ги натера да направат купување на црниот пазар и тоа не придонесува добро.

🔔Дали ви треба помош или помош? Пишете ни на нашиот канал Телеграм >>> ТУКА!

📱Дали барате паметни телефони со попуст? Купете ги по најдобра цена натаму >>> Амазон!

– Зачувај со Понуда Техника на Телеграма: најдете го понуди за најдобра технологија!

– Ако сте гладни за вести, следете го YourLifeПоднесена на Google News: кликнете на вездата за да не додадете во вашите омилени!

САКАТЕ АМАЗОН МУЗИК СЕ БЕСПЛАТНО БЕСПЛАТНО? Пронајдете КАКО!