Занаетчиска легенда: Како да се грижиме за животните – место, добиточна храна, производство!

Craft Legend Animals

Занаетчиска легенда игра – Како да миленичиња животни во занаетчиската легенда? Како ги ставате во засолниште и ги хранат за да произведат материјал? Дојдете дознајте во овој водич!

За време на една од вашите пребарувања, ќе биде побарано да соберете животински производи само еднаш. А, за почетниците, можеби е тешко да се знае како да се стават овие животни на нивните полиња и да се галат за нивните состојки. Сè што треба да направите е да изградите ограда за животното, а потоа ќе го фатите и ставите на оградата. Како пример; да собереш кокошки / мисирки, треба да се изгради Turkey Coop. За коњите, потребен ви е кафез. Оваа ограда ја добивате од ликот; Хердер Лич. Кога комуницирате со тоа, ќе добиете опција да купите. Треба да ја купите оваа ограда, а цената е за сребрени монети. Ајде да научиме сè во детали. Игра Занаетчиска легенда – водич за домашни миленици; храна, место, фати, произведува и многу повеќе.

Водич за животински легенди

Купете ограда, фатете, хранете, соберете

Овие се четирите чекори што треба да ги научите и после тоа, ќе можете да го направите во играта. Првиот чекор е да се купи ограда. За да купите огради за животни, треба да повикате лик по име Хердер Лич. И, за да го повикате, потребен ви е трофејот на Хердер Леа. Не ги знам достигнувањата што ми го дадоа овој трофеј. Јас би препорачал да ги проверите достигнувањата кога ќе го добиете трофејот завршувајќи ги овие достигнувања. Сега, откако ќе го добиете трофејот, поставете го дома. Допрете го копчето торба во горниот десен агол на екранот -> трофеј -> држете го и влечете го на идот.Занаети за животни легенда

Кога ќе заврши, ќе го видите Хердер Лех дома. Допрете го и одберете да купите. На следниот екран, можете да ги видите сите огради за животни. Постојат посебни огради за одредени животни. А, кафезот е да се чуваат животни (само за прикажување).

  Турција – соработка Куќа
  Свињи – свински огради
  Овци – овци ограда
  Крава – Булпен
  Коњ стабилен
  Риба – резервоар за риба (користете риболов за одгледување риба)

Купете едно за вашето животно. По купувањето, потчукнете ја торбата -> допрете ја оградата -> ставете ја на жената за да ја користите. После тоа, повторно допрете ја оградата (што штотуку се префрливте од торбата во жариште). Откако ќе изберете од барот, пронајдете празен простор околу куќата и станете (допрете празно место за градење).

Занаетчиска легенда Снимање на животни

Занаети за животни легенда

Отсега, околу куќата, ќе видите животни кои шетаат тука и таму. Приближете се до животното и потчукнете ја иконата за рака за да го фатите. Откако ќе го фатите, одете до оградата и поставете го (допрете го копчето за акција од долна десна страна – синото копче / потпис).

Храна

Откако ќе ги поставите животните на оградата, ќе видите прехранбени производи што сакаат да јадат. Како пример; Потребна ви е пченица за да ја нахрани мисирка. Пченицата може да се најде во близина на куќата (ако имате семиња, одете во торба и ставете ги семето на жариште -> после тоа, одберете ги семето од жариштето и поставете ги на теренот – допрете на празен блок за да засадите – почекајте некое време и користете ги алатките за собирање соберат).

Можете да ги направите овие прехранбени производи со помош на дрвена работна маса (во куќата). Интеракција со табелата (допрете ја иконата за знак + занает) храна -> добиточна храна.

Загатки со легенди произведуваат животни

Занаети за животни легенда

Откако ќе ги храните и ставите животните во нивните полиња, треба да почекате некое време додека не произведат добра. Еве ги временските графикони и артиклите што ги произведуваат: –

  Турција – Едно јајце (1/30 минута), мисиркино месо (1 / час)
  Свињи – свињи (1/6-час), 1 (тартуфа / 4-час)
  Овци – крзно од овци (1/80 мин), овци (1/160 мин)
  Крава – млеко (1/9-час), говедско месо (1 / 13,5 часа)
  Риба – Риба од риба (1 / 6,6 часа), месо од риба (1 / 3,3 часа)

Белешка – Времетраењето на времето може да се промени за идните ажурирања.

Така, тоа ќе биде нашиот водич за животни занаетчиски легенди за почетници. Ако имате прашања, слободно коментирајте подолу!

За дополнителни ажурирања, новости за игри, упатства за игри, објавување на нови игри и АЛЕРТИ – Како нас на Facebook – Г-дин Гидер, Следете не на Твитер – @текхнутр. Погледнете – нови врвни игри со Android денес. Претплатете се на нас, дајте го вашиот совет – тука.