Занаетчиски скали, падини и многу повеќе во Премин на животни: Нови хоризонти за проверка и прилагодување на островот

Занаетчиски скали, падини и многу повеќе во Премин на животни: Нови хоризонти за проверка и прилагодување на островот

Патувањето низ вашите градови во Премин на животни отсекогаш било едно од најзабавните делови на играта, но понекогаш може да биде и малку здодевно затоа што треба да направите долга прошетка низ карпа за да стигнете до местото подолу.

Истражувањето е клучен аспект на постојната серија, но воведени се алатки за полесно извршување на задачите, сите што можат да ги направат играчите во играта.

Објавено за време на вкрстување на животните: Нови хоризонти Нинтендо Директен, играчите можат да направат голем број корисни алатки што ќе го направат преминувањето на вашиот напуштен остров многу лесно, затоа што ќе можете да го промените и градите островот на невозможен начин. во претходниот натпревар.

Оваа алатка исто така ви овозможува да направите промени во сценографијата, вклучително и додавање на карпи, изградба на падини и скали меѓу другите одлични одлики што го прават вкрстувањето на вашиот остров многу позабавно. Примерите презентирани за време на директно вклучуваат играчот кој додава земја на брегот на реката што ја стеснува нејзината ширина, а исто така покажува дека работ на карпа може да се ископа и да се постави таму каде што играчот сака да го постави. Ова значи дека може да се градат рампи, скали и други карактеристики до работ на карпа, овозможувајќи поголема удобност со градење на карпа.

Нивото на прилагодување во играта е на ново ниво, и се надеваме дека ќе има голем број многу креативни островски дизајни веднаш штом ќе се појави играта и играчите ќе можат да го направат тоа што сакаат.