Запознајте го секојдневниот живот, Square Enix RPG за Аркадни Епл

Temui Berbagai Kehidupan Sehari-hari, Square Enix RPG untuk Apple Arcade

Само вчера, 19 септември, Apple Arcade, сервис за игри посветени на познати американски компании, започна со работа со предлози засилени со титули на големи компании. Во тој случај, Сквер Еникс стана првиот што започна игра за платформа која го носи светот Различен секојдневен живот, RPG што се вбројува во своите редови со рекламен материјал што учествува во наслови што се веќе легендарни Храбар стандардно и Патник октопод.

Откако ќе започне знамето за Apple Arcade, кој започнува со повеќе од 100 игри и е достапен во повеќе од 150 земји, на компанијата останува да ги истакне насловите што ги подготвија за оваа платформа и во случајот со Square Enix е претставен Различен секојдневен живот, RPGs се достапни и дизајнирани и произведени заедно од Томоја Асано, креативен учесник како продуцент Патник октопод и Масааки Хајасака, кој работи како придружен продуцент во Патник октопод и Храбро второ: Крајниот слој.

Според описот Различен секојдневен живот, авантурата ќе се случи во 211 година од Империјата ера како дел од откривањето на новиот континент. Таму ќе контролираме група напаѓачи на Антоцијан, кои се одговорни за истражување на нови територии. Следејќи ја наведената линија на титулата, Различен секојдневен живот Презентирање на 20 паралелки и повеќе од 100 дела според карактеристиките на карактерот, исто така, борбениот систем дава анализа на состојбите во тимот, формирање на ланец на напад и правилно извршување да направи голема штета.

Следете овде на LEVEL UP.

Извор