Заптије: Отоманското контра-криминал [MOD] 1.18

Zaptiye: el contracrimen otomano (MOD) 1.18

Информации за MOD / HACK

Откако ќе ја преземете играта од нашата страница, ќе имате бесконечни куршуми.

Зошто Zaptiye: Crime Ottoman (МО) 1.18 вреди да се преземе

Заптије: Отоманската борба со криминалот е фасцинантен РПГ со одличен отворен свет. Yourselfе се најдете во Цариград од 19 век, ќе најдете неверојатно интересен отворен свет, голем број мисии, разни НПЦ, коњи и многу други работи. Мора целосно да го откриете вашиот карактер, да се израмните, да отклучите разни вештини, да купувате оружје, оклоп. Може да изведувате мисии со приказни или да извршите и да играте странични задачи или само да го истражите овој отворен свет. Информативна картичка, ќе ви ги покаже достапните задачи, продавници, коњи, исто така можете да ставите ознака на картата. Накратко, многу интересна игра со улоги, во која очигледно ќе најдете нешто да направите. Графиките не се најлоши, добро, не се модерни, управувањето е помалку јасно, но ќе се навикне. Бесплатно и не бара интернет врска, преземање и пуштање во секое време. Совршен за убивање неколку часа, среќа!

Карактеристики на играта:

  • Одличен отворен свет
  • Многу мисии
  • Бесплатно
  • Интересна историја

Преземете Zaptiye: Османлиски против криминал (МО) 1.18 на Android:

Преземете ја бесплатноОгласи