Запчаници 5 Избор на Канон: Акт 4 Заврши одлука

Gears 5 Canon Choice: Act 4 Ending Decision 1

Брзини 5 избор на Канон: Акт 4 Завршувајќи ја одлуката 1

Пред да кликнете на ова, ве молиме обрнете внимание предупредување за спојлер ако не прочитате нешто, ние ви викнавме преку Интернет. Ова ќе има големи спојлери за 5-та опрема и како работите завршуваат во играта, затоа што можеби ќе можете да знаете од насловот што вели „Акт 4 конечна одлука“. Ако навистина се согласувате со тоа и навистина се борите со или сакате други мислења за она што го правите, видете ги нашите информации на Избор на брзини 5 канон.

Запчаници 5 Избор на Канон: Акт 4 Заврши одлука

Запчаници 5 избор на Канон: Акт 4 Завршувајќи ја одлуката 2

Тука нема да разговараме со мали разговори. Може да се направи прилично срцевичен избор во Gears 5 кога зборуваме за 4. коло, и ова ќе вклучува дали членовите на партијата ќе ја ослободат корпата на прилично застрашувачки начин. Двајца членови на партијата кои се загрижени за овој избор се DД и Дел, а изборот е јасен меѓу двајцата кога станува збор за кого ќе оди кралицата Свар. Имате само неколку секунди во играта за навистина да направите избор, па ако сметате дека сте во паника и не сте во право, тогаш дефинитивно не сте сами таму.

Ако решите да заштедите D.Д., тогаш Дел умира кај кралицата рој. Ако одберете да го спасите Дел, тогаш DД е таа што почина за кралицата Свар, иако можете да ја земете ознаката на неговите трупи.

Во врска со тоа кои одлуки се навистина канонски, жалиме да ве информираме дека нема добиено конкретна потврда од некој што работи на играта за тоа што е изборот на каноните на Gears 5. Ова се рече, чувствуваме дека заштедата на JD ќе биде изборот на канонот. JD има многу живот пред него, а динамиката што ја направи играта помеѓу него и Маркус треба да овозможи многу повеќе во иднина развој во франшизата. И обајцата направија скокови и граници кога станува збор за напредок во нивните емотивни врски од титули што беа порано. Не велиме дека не ја цениме жртвата на Дел, но реалноста е дека тој навистина нема наративен елемент или вонредни точки за да придонесе.

Сега, кога имате малку почетник за она што сметаме дека е изборот на канонот Gears 5 што треба да го направиме во рунда 4, можеби ќе се чувствувате како да сте направиле правилно или погрешно. Или, можеби ќе се вратите назад и да ги испрашувате изборите што ги направивте малку повеќе. Што и да е, тоа е причина да се прескокне во друга игра, нели? И со она што го знаете за должината на кампањата „Gears 5“ од нашиот корисен водич, тоа е нешто од што дефинитивно може да се ослободите за време на викендите.