Затворената бета верзија на Ghost Recon Breakpoint ќе започне оваа недела и сега ќе може да се преземе

Beta tertutup dari Ghost Recon Breakpoint akan mulai minggu ini dan sekarang dapat diunduh

Ареајугони | Вашиот простор за Areajugones | видео, филм, серија и аниме игри Вашиот простор за видео игри, филмови, серии и аниме – ќе најдете се што е поврзано со PlayStation, Xbox, Nintendo, компјутер и сите содржини од филмот, сериите и аниме

Кога засадивме скоро еден месец по лансирањето Дух Recon Пресечен момент, Ubisoft ги преиспита конечните детали за бета фаза што ќе траат само неколку часа, ова е прв контакт со корисниците на персонални компјутери и PlayStation 4 и Xbox One. Затоа, инвеститорот сака да ја искористи предноста да го запомни тоа Бета ќе се одржи во Европа од 5 до 9 септември, започнувајќи овој четврток, но Веќе имаме бета-достапна за преоптоварување, и со тоа сè е подготвено за моментот кога ќе започне.

Ubisoft го дистрибуираше преку соопштението, распоредот за распоред по региони, за да можеме да ја организираме нашата агенда и да ја искористиме најдобрата корист од оваа бета што ќе ни овозможи пристап до разни мисии на неколку локации за да го сториме тоа сами или преку режим на соработка до четири играчи. Освен тоа, Корисниците кои учествуваат во оваа затворена бета верзија ќе пристапат до Man Down, настан на солидарност заедно со Детски игри на НВО, дека преку функцијата да ги оживеат нашите сојузници кои паѓаат во борба одредена сума ќе биде донирана од Ubisoft за таа намена.

Затворената бета верзија на Ghost Recon Breakpoint ќе започне оваа недела и сега ќе може да се преземе 1

Покрај овие бета детали, за кои се сеќаваме, Ова ќе биде достапно само за корисниците кои имаат резервација претходниот во неколку изданија на насловот, информации за содржина по објавување кој ќе има титула, што ќе започне со Операции на Гринстоун (како дел од епизодата 1), а подоцна Епизода 2 и 3, што, како што споменавме, ќе биде содржина што планира да пристигне на секои 4 месеци. Дома, една епизода ќе вклучува нови мисии, финална содржина на игри и многу повеќе. Деталите можете да ги видите на следната слика што беше споделена во соопштението.

Затворената бета верзија на Ghost Recon Breakpoint ќе започне оваа недела и сега ќе може да се преземе 2

Денес имаме и голема новина приколка за акција во живо режим на кампања на оваа работа, што ни овозможи да знаеме малку подобро за негативците од приказните што ги играат актерите Jonон Бернтал. Како што споменавме, нови пратки ќе пристигнат на пазарот на 4 октомври, како за персоналните компјутери, така и за PlayStation 4 и Xbox One. Затоа, запомнете, сите што имаат резервации за титули можат да уживаат затворена бета од 5 ден Септември, и преземете од сега па натаму.

Затворената бета верзија на Ghost Recon Breakpoint ќе започне оваа недела и може да ја преземете Рубен Аидо