Заштедете големи со овие понуди на играта за цивилизација од …

Заштедете големи со овие понуди на играта за цивилизација од ...

Заштедете големи со овие зделки за игра со играта Сид Меер Цивилизација 1

Секој сака да владее со светот. Цивилизацијата на Сид Меер е водечка стратешка игра базирана на вртење и милиони создадоа свои империи да се обидат да го освојат светот. Цивилизација Се одликува од другите стратешки игри со својата силна симулација на културата, дипломатијата, економијата и војната.

Покрај својата зависност и длабоко привлечна игра, серијата Цивилизација е исто така позната по тоа што се карактеризираат со политички лидери во реалниот свет, од Александар Велики до Теди Рузвелт и Ганди. Цивилизацијата VI Собира бура, втората експанзија на Цивилизацијата VI, додава осум нови цивилизации и девет нови лидери. Се продава на 29,99 долари, што е за 33% попуст од вкупната цена.

Цивилизација v Достапно е и за одлична цена. Целосното издание со Цивилизација V на Сид Меер и ризница со содржина што може да се преземе е во продажба за само 12,50 долари. Цивилизацијата на Сид Меер е една од највисоко рангираните серии за видео игри досега и овие продажби се одлична можност да започнете да ја водите вашата империја.

Цените се предмет на промена.

StackCommerce ви го нуди овој договор и иако iDB рачно го избира секој договор објавен на страницата, ова не претставува одобрение за уредување. Бидејќи заработуваме мал дел од целата продажба, вие ефективно поддржувате iDB секој пат кога ќе купите една од овие понуди.