Заштедете 98% од овој пакет на Мајкрософт Мајсторство за доживотно време

Hemat 98% dari Bundel Seumur Hidup Microsoft Office Mastery ini

Договорот што беше обелоденет денес доаѓа преку нашиот оддел за курсеви преку Интернет во продавницата „Новин зделки“, каде што можете заштедете 98% * Доживотен пакет на Microsoft Office Mastery. Автоматизирајте ја вашата работа, соработувајте попаметно и повеќе со 80+ часови обука во најдобрите канцелариски алатки денес.

Заштедете 98% од овој пакет 1 за Мајсторство во Мајкрософт

Што е проблемот?

Овој договор се состои од седум курсеви, прикажани подолу:

 1. Microsoft SharePoint: почетник до среден
  Откријте како оваа алатка за споделување може да ја подобри соработката на вашето работно место
 2. Курс на Microsoft PowerPoint
  Импресионирајте и ангажирајте ја вашата публика со овој совет за PowerPoint
 3. Курс за пивот
  Најмоќната алатка за потпора на Excel за организирање и презентирање на вашите податоци подобро
 4. Ефективен курс за Outlook
  Научете како да управувате со вашиот календар, да ги автоматизирате задачите и да останете во јамка со Outlook
 5. Microsoft Word: почетник до среден
  Добијте повеќе од вашите документи на Word со увид во форматирањето, алатките за автоматизација и повеќе
 6. Напреден курс на Microsoft Excel
  Автоматизирајте ги вашите табели и поедноставете ги бронсите со податоци со 16 часа Excel Insight
 7. Microsoft Excel: почетник до среден
  Работајте попаметен со 30+ часови на увид во основните карактеристики на Excel

Мило ми е да се слушне

 • Времетраење на пристапот: живот
 • Вклучен сертификат за завршување
 • Рок на откуп: откупете го вашиот код во рок од 30 дена од купувањето

За целосни описи, термини и информации за инструктори, кликнете овде.

Што има во тоа?

Овој пакет на Microsoft Office Mastery Lifetime вообичаено претставува вкупна вредност од 1.750 УСД, но може да биде ваш за само 29 долари за ограничено време, заштедува 1.721 долари.

Добијте го овој договор или дознајте повеќе за тоа
Погледнете ги сите понудени курсеви преку Интернет. Ова е договор со ограничен временски период.


Заштедете уште повеќе!

Останете со Neowin зделки и добијте подлабок кредит, па дури и попусти.

 • проверка нашата најнова понуда овде или во Веб-страница на Ноовин зделки.
 • За секои потрошени 25 долари, добивате кредит од 1 американски долари додадена на вашата сметка на Neowin Deals.
 • Погледнете го договорот за кредит од 10 долари преку социјалните медиуми или е-пошта и ако резултира во набавка на најмалку 10 долари, ќе добиете кредит од 10 долари додаден на вашата сметка.
 • 10% попуст за купувачи за прв пат: сигурно не да ја одбиете скокачката понуда за да се претплатите на ажурирањата за е-пошта на страната за понуда за да добиете профит!

Не е за тебе?

Ако оваа понуда не ви се допадне, зошто да не ја проверите нашата награда на веб-страницата на Neowin Deals? Исто така, постојат многу бесплатни артикли што можете да ги проверите овде.

Разно и мали печати!

Во некои случаи, како на пр. Со курсот преку Интернет, враќањето на кредитот во продавницата во рок од 15 дена од купувањето е можно ако не ви се допаѓа; Ова не важи за сите трансакции, затоа проверете ги барањата на страницата пред да направите купување.

Проверете ги нашите други најнови понуди, пред да истечат, или нас Претпочитан партнерски софтвер за личен пристап до Интернет и понуди на NordVPN.

Како можам да го оневозможам овој пост? Кликнете овде.

Обелоденување: Ова е договор или награда за StackCommerce во партнерство со Ноовин; потребна е сметка на StackCommerce за учество во секоја трансакција или награда. За целосен опис на упатствата за приватност на StackCommerce, одете овде. Ноувин има придобивки од споделените приходи од секоја продажба направена преку нашата брендирана локација за наддавање и сето тоа води до оперативни трошоци. * Вредностите или процентите споменати погоре подлежат на сопствена цена за малопродажба на StackCommerce.