Зголемете ја големината на залихите во дел 2

Meningkatkan ukuran inventaris dalam divisi 2 1

Ние ви кажуваме како да ја зголемите големината на вашиот инвентар во Дивизија 2. Нема ништо полошо од тоа да најдете корисен инвентар, само за да откриете дека веќе немате простор да го транспортирате.

Зголемете ја големината на залихите во дел 2

Да се ​​има вистинска стока може да значи разлика помеѓу животот и смртта на бојното поле, затоа осигурете се дека имате доволно простор за транспорт на вашите резерви. Вака можете да ја зголемите големината на вашиот инвентар во Дивизија 2.

Како и со повеќето други вештини во играта, мора да го добиете вашиот простор за инвентар со „купување“ во Дивизија 2. Може да купите повеќе простор преку графиконот за профит, со кој управува градоначалникот.

Сепак, пред да заминете таму, прво мора да бидете сигурни дека имате доволно SHD технологија. Можете да добиете повеќе во Дивизија 2 со одење до SHD технолошки мисии, грабежи локации за SHD и израмнување. Откако ќе заштедите доволно, можете да отклучите три различни придобивки за да ја зголемите големината на вашиот инвентар:

Вредност 1 Поголем капацитет на 10 места.
Вредност 2 Највисок капацитет во 20 слотови
Вредност 3 Поголем капацитет во 30 соби.

Забележете дека пред да ги отклучите придобивките од Инвентарот 3, прво мора да ги отклучите првите две придобивки подолу. Во принцип, можете да го зголемите вашиот инвентар на уште 60 слотови во Дивизија 2. Секоја придобивка бара различна сума од SHD Tech и може да потврдите колку ви треба преку градоначалникот.

Бидете поента да се обидете да го проширите вашиот простор рано во играта. На тој начин, можете да земете многу попис кога го поминувате Вашингтон.

[Total: 0 Tikus-tikus: 0/5]