Здраво за да додадете ефект на звучна тастатура на мобилната тастатура

– ,,
20 Google Play 2017!
– Google Play
– 200 1

GO тастатура – ,, GIF andriod?

10000+, 1000 + GIF, 100+!
-? Да оди!
`-? “

60+,

,:
! (^! ^)! 1000!
:

:

800,

10000+!

,

Тошијана, Рејна, Елџонт, Базилеја 100

,
QWERTY, QWERTZ Азербејџан

,

!
-ЦС
-ЦН
-НЛ

-ТЕ– ..
() –

-ПТ

-ИС

..

ОД ТАСТАТУР ОД ТАСТАТУР

GO тастатура: Тастатура со емози, влез за влечење, GIF
Популарна апликација Google Play од 2017 година во 20 земји!

– Најдобра тастатура за емози во Google Play.
– 200 милиони корисници ширум светот и повеќе од 1 милион корисници ја персонализираат вашата тастатура со нашата популарна тема за тастатура од emoji.

Затоа што еGO тастатура: Тастатура со емози, влез за влечење, GIFКоја е најдобрата тастатура за andriod emoji?

Тоа е тастатура за емоции што ве разбира повеќе здодевно со едноставна тастатура за Android. Постојат над 10,000 шарени теми, над 1.000 емотикони и GIF, над 100 фонтови и можете да ги избришете беспрекорно да влезете!
Тој е најкорисен помошник: дали твоето пишување е навистина бавно? Дозволете GO тастатура да ви помогне и да ја направите вашата пишување брзо и правилно!
Дали е најдобро забавно што недостасува на пријателите да снимаат и сакате да бидете различни? Само следете нè со прилагодена тастатура за емози и уживајте во смешковци со емоции, налепница, фонт за мелодии на клучеви со вашите пријатели во секое време!

GO тастатура поддржува над 60 јазици и илјадници теми. Емоџи, емотикони и налепница на тастатура се компатибилни со сите популарни апликации.

Емоџи, Емотикон:
Претворете обичен текст во смешковци на емотикони! Комуницирајте со емоции и емоции како (^^)! Емоџи и емотикони зборуваат 1.000 пати погласно од зборовите! Лесно може да се најдат емози и емотикони во областа на тастатурата.
Нова налепница:
Ако ви се допаѓаат кул и интересни фотографии, искрено препорачуваме неколку налепници кои се популарни кај милиони корисници. Исто така, нашите решенија се многу удобни и лесно можете да го имате омилениот деколте!
КАРАКТЕРИСТИКИ:
БЕСПЛАТНИ емотикони, емотикони, налепници и други смешки лица ()
Бесплатно е да користите пакет од 800 емотикони, емотикони и налепници.

Персонализиран експерт
постои10000+Шарени теми ја поддржуваат тастатурата за емози и се испорачуваат нови теминеделно! Може да поставите и тапет за тастатура.

КОРЕКЦИЈА НА ЗБОРОВИ
Доволно паметни за да ги препознаете топовите, да дадете предлози за корекција и да го олесните пишувањето.

НАРОДНИ ИЗВОРИ
Ние ви нудиме над 100 убави фонтови, вклучувајќи Тошијана, Рајна, Елџонт, Базел и други популарни фонтови.

РАЗЛИЧНИ ДИЗАЈНИ, пишување гестови и поддршка на таблети
Овозможува различни распоред, како тастатура QWERTY, тастатура QWERTZ и тастатура AZERTY за подлога за таблети.

ТИПА што зборуваш
Ослободете се со гласовно внесување. Колку повеќе го користите, толку подобро ќе го препознае она што го сакате и ќе ви даде прецизни предлози на зборови.

Приватност и безбедност
Никогаш нема да ги собереме вашите лични информации, вклучувајќи ги и информациите за кредитни картички. Всушност, ние сме загрижени за приватноста на она што го пишувате и кој го пишувате.

Здраво за да додадете ефект на звучна тастатура на мобилната тастатура 1

МУЛТИЛИГУВНИ ВИДОВИ
Англиски-ES
Арапски-АР
Хрватска-ЧР
Чешка-ЦС
Кинески-ЦН
Холандски-нл
Француско-френк
Германски-ДЕ
Грчко-ЕЛ
Хебрејски
Хинди-Х.И.
Индонезија лична карта
Италијански-ИТ
Јапонски-ха
Корејски- КО
Малезиски
Филипини (тагалог) – TL
Полски-PL
Португалски-ПТ
Романски-РО
Руско-РУ
Шпански народ
Тајландски – Т.Е.
Турски-TR
Тајванец