Знам дека картата на оваа игра е подобра од мојот сопствен град. Иконски ГТА: Сан Андреас ќе се победи бесплатно на компјутер

Saya tahu peta game ini lebih baik daripada kota saya sendiri. GTA ikonik: San Andreas akan dimenangkan secara gratis di PC

Неочекувано, Рокстар одлучи да лансира своја платформа за игри со компјутери. За да се искористи новата конкурентна околина за траење на пареа, се препорачува со GTA: San Andreas кој е потполно бесплатен.

Зошто платформата за компјутерски игри е во сопственост на Rockstar? Првото здружение што ми доаѓа на ум е: Red Dead Redempetion 2 се упатува кон компјутер. Следејќи ги овие упатства, програмерите можеби ќе сакаат да тестираат нови лансирачи пред премиерата на играта. Експериментите ќе се спроведат на мрежи за живеење, што нема да ги дадете освен себе. За да ве охрабри да учествувате на испит, Рокстар ја дели иконата ГТА: Сан Андреас.

За да се ослободи од GTA San Andreas, треба да преземете и инсталирате Launcher Games Rockstar Games.

Програмите посветени на системот Виндоус ви овозможуваат да купувате нови наслови, да започнете игри, да зачувате облак и да преземате ажурирања. Тековната апликација е многу едноставна и нема дополнувања како социјални центри или збирки модификации. RGL е следната околина за траење на игри, веднаш до програми како Steam, Origin, uPlay, продавница за епски игри и Battle.net.

Зошто следниот издавач избра своја платформа? Се разбира од финансиски причини. Со свој фрлач, Rockstar не мора да ги споделува профитите остварени преку секоја трансакција со Valve (Steam). Сопственичките платформи исто така значат поголема контрола врз содржината, можност за побрзи корекции и надградби и независност од партнерите и посредниците.