Зомби средно училиште: Темна кујна 1.06

Zombie High School: Cocina oscura 1.06

Зошто вреди да се преземе средно училиште „Зомби“: Темна кујна 1.06

Зомби средно училиште: темна кујна – Возбудлива аркадна игра во која ќе посетите зомби средно училиште. Ова е едно од најпопуларните училишта во светот, многумина сакаат да стигнат овде, ја имате оваа можност. Додека станувате ученик во ова училиште, откривате дека под него е стара, смрдлива и напуштена кујна. Содржи многу тајни и опасности, обидете се да откриете што се случило овде. Момците на Кулинарскиот клуб го исмеваа Јунбеом, и тој реши да влезе во кафе-кујната за да ги земе.

Откако ќе се решат сите шеги, Junунбеом е случајно заклучен во мистериозната кујна. Играта е прилично атмосферска и интересна, ситуацијата постојано се загрева и се чини дека нема да излезете од таму. Графиките во играта се нормални, нема модерни ефекти и сè е засновано на играта. Уживајте во играњето постари играчи. Одлична опција да се убие прекувремено. Апликацијата е бесплатна и не бара интернет врска, преземање и играње, со среќа!

Карактеристики на играта:

  • Интересна историја
  • Атмосферска игра
  • Бесплатно
  • Не ви треба интернет

Преземете средно училиште за зомби: Темна кујна 1.06 на Android:

Преземете ја бесплатноОгласи