Игнорирајте нова борба против приколка со стратешки наутички игра

Abaikan Kapal Tempur Trailer Baru Menampilkan Gameplay Strategis Nautical 1

Игнорирајте нови борбени бродови со приколки со наутички стратешки игра 2

Кога Игнорирајте го бродот Откриено минатата година, тоа ми даде возбудливост на голема морнарица за нафта – што имаше смисла, затоа што Fireblade Софтверот користеше Age of Sail – период од скоро 300 години помеѓу 16 и 19 век, кога големите едриличари на бродовите доминираа во трговијата и војните низ морињата. После прскањето со почетниот трејлер, тимот за развој напорно работеше на оваа титула за стратешка авантура. Сега, нов трејлер ни покажува што да очекуваме кога оваа игра ќе биде објавена подоцна оваа година.

Fireblade софтверот му даде на светот свежи нови содржини преку видео битка изложба на нивниот YouTube канал. Она што тој го покажа беше ветување за тактички и дивјак морнарички битки кои изгледаа предизвикувачки и динамични. Сите сме подготвени за предизвици и награди.

Сите борба дејството се случува кога и двајцата се брод едрење паралелно едни на други, одбојка тргување напред и назад не е како малку пиратство Assassin’s Creed 3 и Црно знаме. Пред да пукаш топот, твоето оружје екипажот на бродот сакаат да бидат во позиција што најмногу одговара на секоја класа на членови. Поставувањето на екипажот на вистинското место може да обезбеди бонуси за битки, како Гунер што стои на стража во една од низите за оружје. Одржувањето на растојанието помеѓу бродовите е исто така важно, бидејќи оддалеченоста ја одредува видливоста, точноста на вашето оружје и достапноста на дејствија како што се паѓање или пансиони.

Бродовите имаат многу различни делови, од кои секоја може да биде насочена и деактивирана за да се добие предност пред непријателите. Уништувањето на непријателските столбови ги прави побавни и полесни за маневрирање против. Изградба на стратегија околу уништување на делови од вашиот ривал на бродот – не само што неизбежно фрлање топови топка – не е правилна поделба помеѓу да се биде земјопоседник и канализирање на вашата внатрешна Blackbeard.

Кога станува збор оружје, типовите што ви се достапни ќе бидат вишок. Оружје со долг дострел за насочени напади, оружје со краток дострел за големи штети, па дури и копја и шипки со шипки кога работите ќе бидат многу интимни. Willе има различна опрема достапна за вашиот стил на игра.

Исто така, ќе има голем број на услови што ќе го направат борбата на отворено море по шарено, отколку да се избегне оган. Бродовите можат да земат вода ако трупот е пукан, што значи дека ќе потонат доколку членовите на екипажот не се стават во пумпа за да го исушат авионите. Пожарите можат да започнат и шират низ бродовите, што повремено ќе ги оштети вашите делови ако членовите на екипажот не се обидуваат доволно брзо да ги изгаснат.

Времето ќе има голем ефект врз секоја битка, исто така. Кога ќе врне дожд, вашиот пожар ќе се гасне автоматски, што е жално ако организирате прекршувања околу тоа што луѓето ќе горат. Плимните бранови можат да ја намалат екипажот, кој ќе ги проколнат во шкафчето на Дејви onesонс, ако мажот не користи дигалка за да ги спаси. На мапата на Арктикот, ледените брегови можат да ја земат вашата пловечка воена машина црн бисер за Џин во еден момент без соодветно зголемување.

Динамичната комбинација на овие услови ќе бара од играчите да размислуваат за победа на денот кога Игнорирајте го бродот конечно го напушти пристаништето околу оваа година. За повеќе информации, ве молиме погледајте нагоре Службен Игнорирајте го бродот Вики.

Игнорирајте нов борец за трејлери прикажува стратешка игра Наутички 3

Retарет Грин

Игнорирајте нов борец на трејлери покажува стратешки наутички игра 4

@ jarrettjawn

Arарет ја споделува својата loveубов кон видео игри и култура на геј преку написот со игра на „Gamepedia“. Тој е горд на неговиот длабок интерес за јапонски тепачки и неговиот богоугоден талент Бушидо.