Играта за спасување со хеликоптери „Дастоф З“ е во Отворена Бета и ги бара тестерите

Game Penyelamatan Helikopter ‘Dustoff Z’ ada dalam Open Beta dan Looking for Testers

За време на враќањето на GDC во март, се собравме со играта Invictus да го провериме нивниот последен влез во нивната популарност Брзина, забрзување серијалот за спасување хеликоптери, оваа е насловена Дастоф З.. И З се занимава со зомби кога зомби апокалипсата работи без проблеми и вашата работа е да го намалите користењето на вашиот хеликоптер и да го спасите секој преживеан, и да однесете што повеќе од досадни зомби. Всушност тоа е еден од најкул делови Дастоф З. е тоа што користи силен систем на физика, па затоа, иако секако е прилично забавно пукање зомби со употреба на разни оружја, можете да користите и предмети во околината за да создадете разни видови стапици на смртта за да се ослободите од вандалите со добра античка физика. Ова е најновиот трејлер за Дастоф З. па можете да видите што е сè.

Погледнете ја таа приколка и дефинитивно можам да ја видам Дастоф З. направи многу чекори откако го видовме во март, и се чини дека е многу пријатно. Исто така, тоа значи дека играта се доближува до завршување, и во овој момент Invictus ја смести играта во отворен бета мек-лансир, за да се обиде и да собере повратни информации и да се појави лабава предност пред официјалното објавување. Ако ве интересира, можете да кликнете на оваа јавна линк Testflight овде и да ја искористате бета верзијата. Ако тестирањето не е ваш проблем, тогаш можеби нема да трае многу долго пред да ја видите конечната верзија Дастоф З. кога беше лансирана на App Store.