Играта Fishing Sim World понуди огромно ажурирање!

Играта Fishing Sim World понуди огромно ажурирање!

тоа симулатор за риболов, познат во риболовната заедница, се нуди себе си ново ажурирање донесе многу пломби и ново мајор, вие сте astубител на риболов и сакате да ги тестирате ултра симулациите реална ? Ја прочитате оваа статија и да одат да ги тестираат оваа игра!

Режими за кариера, Fisher Pro, Прилагодлив мултиплеер

Студиото тесно соработува со 2 познати рибари, Скот Мартин и Али Хамиди. Риболов Sim World: Pro Tour ќе додаде повеќе 100 професионални риболовци Бар, Карп и Карнасиер во играта, како дел од пристигнувањето Режим на кариера. Овој режим ќе започне на ниво на почетници и ќе го подобри вашиот карактер со поени за таленти. Вие исто така може да ја смените дисциплината риболов во секое време. Бар, Карп или Карнасиер нема да имаат тајни за вас!

тоа режим на мултиплеер исто така разгледано, вашата забава меѓу пријателите сега ќе биде многу позабавна, сега можете да го прилагодите бројот на рунди, времетраењето на вашиот натпревар, времето, времето на денот (ноќниот риболов е сè уште класа) и прилагодете го времетраењето на вашиот натпревар ако има барања што ве чекаат неколку минути тогаш во твојот ден.

Играта Fishing Sim World понуди огромно ажурирање!  1

од многу опрема и нови видови исто така е додадено. од ново место за риболов исто така планира да ги диверзифицира очекувањата на играчите. 29 видови на риби, лиценцирана опрема ќе бидат достапни од повеќе од 50 одобрени партнери.

Светот за риболов е достапен веднаш на компјутер, Xbox One и PlayStation 4 за 19,99 €.

Риболов Sim World: Pro Tour е идно ажурирање апсолутно бесплатно за играчи кои веќе имаат основна игра. Тој ќе замине 18 јули следен. Малку чекање, се разбира, но вреди да се патува!