Играчот ја обвинува Епиќ дека тивко ги менува промените во зградата на турбо – Апликација Гратис

Играчот ја обвинува Епиќ дека тивко ги менува промените во зградата на турбо - Апликација Гратис

Епските игри повторно го добија центарот на вниманието по многумина Фортнит Играчот ја обвинува компанијата за тивко враќање на промените направени во зградата на турбо.

Фортнит Pro Kenith, покрај многу коментатори на Reddit и Twitter, го критикуваше Epic, велејќи дека инвеститорот ги зголемува доцнењата во изградбата на турбо, без да го извести играчот.

100Т Кенит е активен на Твитер

идиоти во @EpicGames повторно го менуваат турбо. Зошто никогаш не сте учеле? Само еднаш слушај. Сите се среќни. зошто да го смениме Не само тоа, туку тие мислеа дека можат да го внесат без да ни кажат. Играчи кои навистина мислат дека нема да обрнат внимание ?????

„Идиоти над @EpicGames повторно го сменија турбо“, објави Твитер. „Зошто никогаш не сте учеле? Само еднаш слушај. Сите се среќни. зошто да го смениме Не само тоа, туку тие мислат дека можат да го внесат без да ни кажат “, рече тој за наводната промена.

На 28 август, Епиќ го врати оригиналниот нерф направен за турбо зграда со промена на вредноста на брзината на поставување назад на 0,05 секунди за да се обезбеди играчите да ги направат ’90 -те и ‘Водопадите. „И двете овие тактики се потпираат многу на турбо зградата, затоа што тоа е побрз метод за поставување материјал отколку да се кликне глувчето постојано.

Исто така различни членови Фортнит заедницата на „Редит“ се обиде да докаже дека епот ја менува промената. Корисникот го снима своето видео што пробува неколку „90-ти“ и не успее да го стори тоа поради сомнителна промена во брзината на сместување.

Фудбалерот на Фнатичен Дерман, „Мотор“, Оздемир одговори на видеото на „Редит“, велејќи: „Во моментов сум во загуба за зборови. Не можам да ја играм оваа игра“.

Ако промената е реална, тоа може да биде причина за грешката, која треба да се поправи веднаш.

29 август Ажурирање 20:45 КТ: Менаџерот на епската заедница, MrPopoTFS рече дека на „Редит“ не се објавени „никакви намерни промени од вчерашните прилагодувања“ и инвеститорот истражуваше извештаи за одложување на изградбата на турбо.