Играјте како ајкула за крвава одмазда во Maneater

Bermain sebagai hiu keluar untuk balas dendam berdarah di Maneater

Разговаравме со инвеститорот зад Maneater за да дознаеме повеќе за оваа авантура со ајкули од отворен свет.

Ја видовме идејата „отворен свет“ да се користи и толкува во различни режими. Различни игри сите играат наоколу со овој жанр, но тешко е да се запамети и последната игра која ви овозможува слободно да го истражувате морето како ајкула убиец во масакрот. Ова прашање е исто така длабоко вметнето во главите на луѓето во Трипвир Интерактив и како резултат на тоа се роди Манетер.

Maneater гледа како играчите играат улога на злобна ајкула, која по трагично искуство рано во животот, сега минува низ мисија за жедната одмазда. Во интервјуто подолу, разговаравме со Tripwire Interactive за игра, дизајн на приказни и многу повеќе. Кога играте преку Maneater, ќе видите играта да се потпира понатаму во елементот RPG. На пример, забите од ајкула можат да се подобрат за да се направат јаглените посилни и поефикасни. Gивовите може да се зголемат исто така, дозволувајќи им на ајкулите да поминат повеќе време надвор од водата.

Играчите на ајкули имаат уникатни дизајни кои позајмуваат од неколку видови на реални животи. Визуелно, можете да ја споредите со голема бела и тигарска ајкула. Сепак, најголемата инспирација доаѓа од ајкули со бикови, видови со очи како мачки кои можат лесно да направат премин од солена вода во свежа вода.

Ивотната средина е главниот фокус при креирање на светот на Maneater. Од вода над до вода, секој регион ќе има различни разлики. Ова може да биде во форма на различен животински свет, човечки НПЦ и тонови на вода.

Ако не можете да чекате да добиете вилица во Maneater, можете да се нурнете кога играта ќе биде објавена во целост во 2020 година. Проверете дали се претплатите на каналите Shacknews и GamerHubTV Youtube за повеќе ексклузивни игра и интервјуа.

Донован е млад новинар од Мериленд, кој сака игри. Најдолгата игра во меморијата е играње на Пижама Сем на работната површина на неговата мајка во текот на викендот. Покемон Емералд, Хало 2 и оригиналните Star Wars Battlefront 2 се некои од највлијателните титули во разбудување на неговата loveубов кон видео игрите. Донован во моментов студира емитувано новинарство на Државниот универзитет „Боуви“ со надеж дека ќе се приклучи на тимот на „Шакнус“ цело време по дипломирањето. Тој е голем nубител на Warsвездени војни и fanубители на филмот кој ќе разговара со вас за филмови и игри цел ден. Може да го следите на Твитер @Donimals_