Игра Скица на глувчето Дизел, оживее во кулата за одбрана Игра Војните за скици

Doodle Buku Sketsa Datang untuk Hidup di Tower Defense Game Sketch Wars

Добредојдовте во Sketch Wars, новата игра за одбрана на кулата од креативниот ум на Shugo Studios. Ако земете скица книга полна со книги и писканици на деца и ги анимирате во жанрот за одбрана на кулата, ќе завршите со „Скица војни“.

Во светот на Скицата војни, вашата империја е под напад од суштества со сомнително потекло, рачни цртежи … буквално! Целта на играчите е успешно да го бранат своето кралство од најразлични чудни непријатели кои навистина изгледаат како да потекнуваат директно од нечии скици.

Играчите имаат три типа кули што можат да се користат: Стрелци, тегови и богови. Стрелец е вашата испробана и вистинска кула за одбрана на кулата, која е глупост кула која се фокусира на справување со многу штети со текот на времето. Тешките кули се фокусираат на големи и тврди напади за кои е потребно време да се подготват и започнат. Боговите се специјални кули кои можат да вршат разни ефекти.

Покрај кулите, играчите имаат и осум магични магии кои можат да ги користат во своите битки. Спуштете ги невремето на вашите непријатели или веднаш испуштете огнени топки кон нив. Користете го заедно со вашата кула за да донесете болка!

Игра Скица на глувчето Дизел, оживее во одбраната на кулата Игра Скици на војните 1

И ако вашата кула не е доволно директна, играчите можат рачно да ја контролираат кулата и директно да ја контролираат. Ова нуди многу поголема точност ако сакате да отстраните одредени единици, што е навистина кул функција!

На скицата Кралство му е потребна вашата помош! Војна на скици сега е достапна на Интернет Продавница за апликации и Google Play Store.