Игра Cyberpunk 77 е тука

La guía del gamer.

Тимот на Црвениот ЦД на Проект вети пред неколку недели дека ќе покаже повеќе игра во игра Cyberpunk 2077 за време на PAX West и, бидејќи тие се многу искрени, се чини дека можеме да видиме демо дека некои медиуми се познати веќе некое време во следните неколку минути.

Сега полските студија се проследуваат преку Twitch, тие наскоро ќе ја покажат играта што се очекува од Cyberpunk 2077, но засега можеме да видиме дека некои дизајнери зборуваат за процесот на создавање на светот на Cyberpunk 2077 и за тоа како тие се обидоа да обезбедат варијации на секоја мисија за да избегнат да паднат во повторување на здодевните задачи.

Игра Cyberpunk 77 е тука 1

Е3 демо

Како што е откриено во други медиуми, видеото што ќе го прикажат наскоро е истото демо што неколку лица се обиделе зад затворени врати за време на Е3 и Имплекс. Некои делови ќе бидат поедноставени за да се спречи видеото да трае премногу долго бидејќи прикажаното демо може да се продолжи подолго од половина час. Во овој случај, видеото може да не биде предолго, така што ќе видиме карактери кои имаат директен пристап кон заплетот.

Игра Cyberpunk 77 е тука 2

Видовме игра на Cyberpunk 2077 пред повеќе од една година, сепак, оваа игра се смени многу и сега имаме различен пристап во справувањето со мисиите. Со други зборови, денес ќе го видиме главниот лик преку истото сценарио на различен начин, со долго оружје и без одложувања, со скришум и обидување да не убиеме, да манипулираме со сцената, да пробиеме сè на нашиот пат, итн.

Игра Cyberpunk 77 е тука 3

Според Двојни тепачиОва видео ќе биде насочено кон една ноќ во градот Сити Пацифик, контролиран од криминална банда, нарекувајќи се себеси Вудо Бојс. Освен овие детали, не знаеме многу, за среќа, не треба да чекаме премногу долго за ова бидејќи преносот ќе заврши наскоро и тие ќе се збогуваат со демо прикажаното на E3.

Преносот може да се види следејќи го ова линк (програмерите продолжуваат да зборуваат за својата работа) и игра како подолу.