Изгубениот град Дел 1 пристигнува во Фабрика против. Зомби 2

Kota Yang Hilang Bagian 1 tiba di Pabrik vs. Zombie 2 1

Започнете нова авантура во Изгубениот град на растенијата против. Зомби 2

Нова верзија на славната е достапна на App Store Стратегија игри за iPhone, iPad и iPod touch, Растенија наспроти Зомби 2. Ова ажурирање го вклучува првиот дел од изгубениот град, возбудливи авантури кои доаѓаат од нови зомби, нови фабрики и нови предизвици. Запознајте се со сите новости за оваа апликација и преземете ја подолу.

Изгубениот град Дел 1 пристигнува во Фабрика против. Зомби 2 2

Што е Растенија наспроти Зомби 2?

Играјте го продолжението на успешна акција и стратегија за авантура со повеќе од 30 награди оваа година, Растенија наспроти зомби 2 за iOS уреди. Запознајте, соочете се и поразете ја армијата на зомби од зори до самрак. Соберете силна армија на растенија, пополнете ја со Хранливи материи и зголемете ја својата одбрана на вонредни нови начини да го заштитите вашиот мозок.

Ние ви кажуваме најдобри совети и трикови за растенија vs. Зомби 2, Еве.

Меѓу главните карактеристики на оваа игра можете да најдете:

  • Нови растенија и нови зомби.
  • Неверојатен начин да го заштитите вашиот мозок.
  • Уништи сè во Ромпејарон.
  • Отклучете ја вашата градина Зен.
  • Внимание, Фанг мајстор Змотор 10,000 п.н.е.!
  • Ново ниво полно со емоции.
  • Истражете повеќе со патничкиот багаж.

Не пропуштајте го промотивното видео од Растенија наспроти зомби 2 Градски дел 1 тогаш

Важно е да запомните дека оваа апликација ви овозможува да правите набавки во играта. Интегрираните набавки можат да бидат оневозможени во поставките на уредот.

Што е ново во верзијата 3.6.2 од Растенија наспроти Зомби 2

Откријте го изгубениот град јас! Внесете ја шумата и пронајдете 16 нивоа на злато. Истражете нови функции, како што се златни кутии кои произведуваат сонце и побрзо влегуваат во игра. Целосните ажурирања вклучуваат:

  • 10 нови зомби, како што се багерите на Зомби и Зомбичо.
  • 4 тропски растенија, како што е горење Гвајалава.
  • Патничките мисии за патувања се повозбудливи и побарувачки.

Преземете Растенија наспроти Зомби 2 од App Store

Ако веќе го немате Стратегија и игра за ментална агилност за iPhone и iPad, Можете да го инсталирате преку директната врска за преземање, од App Store, која ќе ја најдете подолу.

Растенија наспроти зомби 2 на App Store, бара iOS 6.0 или понова верзија. Компатибилен со iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad и iPod touch. Оваа апликација е оптимизирана за iPhone 5, iPhone 6 и iPhone 6 Plus. Достапно е на: Англиски.