Излегува Fortnite Chapter 2 Trailer Season 2 сезона: Еве што беше прикажано

Fortnite Bab 2 Trailer Musim 2 keluar: Inilah yang ditunjukkan 1

Излегува Fortnite Chapter 2 Trailer Season Season 2: Еве што покажа 1


Излегува Fortnite Chapter 2 Trailer Season Season 2: Еве што покажа 1

Epic Games објави снимка за игра на Fortnite Chapter 2 Season 2 Season 2. Поминаа над 120 дена откако беше објавена FortniteChapter 2 Season 1, а гејмерите ја чекаа новата сезона во битките на FortniteMedan.

Epic Games флертуваше со слики за новата сезона, поставувајќи постери во различни земји со телефонски броеви. Бројките ги откриваат нивните тајни за оние што повикуваат.

Сега, откако Fortnite Trailer Season 2, поглавје 2 од играта, конечно е објавено, целото создавање Epic Games има смисла и подготвува гејмери ​​за она што се очекува во новото поглавје.

Особено, Фортнит денес се спушти поради одржување и приколката излезе навремено.

Снимките појаснуваат дека темата за новата сезона 2 за Fortnite Глава 2 е за шпионажа, агенти и шпионажа. Трејлерот покажува дека островот го превзел таен агент, член на Дух и сенка. Напаѓачот кој експресивно се надева дека гејмерите сега во целост резонира со темата за новата сезона.

Овој едноминутен трејлер воведува дека играчите имаат можност да купат Battle Pass кој ќе понуди обучена армија војници кои доаѓаат со свои посебни јаки и специјалитети. Во приколката се воведуваат неколку војници од армијата.

Meowscles, кој е хибрид на маж со глава на мачка, нуди загарантиран ризик за противничкиот тим. Другите двајца членови вклучуваат Мидас, кукличката со допир од злато и Маја, специјалист за елита. Тоа зависи од корисникот кој ќе го купи битскиот премин. Понудите на Battle Pass нема да бидат ограничени со тоа што ќе понудите неколку воини на badass. Willе дојде и со многу други објекти исто така.

Корисниците мора да изберат моќ помеѓу темните и белите сили што на крај ќе ја обликуваат иднината на островот.

Кажете ни во полето за коментари што мислите за новиот трејлер за видео игри на Fortnite, Chapter 2 сезона 2 сезона.