Имам добри и лоши вести. Добрата работа е што ќе има нов Crash Bandicoot. Лошо претпоставка дека можеби претпоставам

Saya punya kabar baik dan buruk. Hal yang baik adalah bahwa akan ada Crash Bandicoot baru. Tebakan buruk yang mungkin Anda tebak

После неколку години заборавен, Crash Bandicoot се враќа со CAPITAL. Прво во трилогијата за магичен римејк, потоа во освежувачот на играта со трки. Сега научивме за целосно нов наслов од оваа серија.

Бидете подготвени, сепак, за малку допир на професијата. Добрата вест е дека Crash Bandicoot штотуку се појави. Ова го покажуваат, меѓу другите, слики од екранот што штотуку излегоа во мрежата. Можеби сте погодиле за оваа лоша вест. Како што е случајот со многу наслови под лиценца од висок профил што може да се препознаат …

Новиот Crash Bandicoot ќе биде производство на мобилни телефони.

За жал, зборуваме за тактилни игри за паметни телефони и таблети. Класична обвивка дизајнирана да даде дополнителни долари од повеќе популарни брендови. Се разбира, секогаш има можности за засенчување дека апликациите ќе бидат забавни, интересни, разновидни и зависни. Сепак, со оглед на квалитетот на наједноставните лиценцирани наслови, останувам скептичен и користам здравиот разум.

Новиот Crash Bandicoot ќе биде бескрајна тркачка титула. Ова е тип на игра што одговара на ограничените можности на екранот на допир. Херој оди напред напред, за возврат работата на играчот е да се движи лево и десно, избегнувајќи пречки што се појавуваат на патот. Понекогаш, исто така, мора да скокнеме или да се наведнуваме. Целосна филозофија. Колку што повеќе ќе достигнеме, толку е поголем и резултатот.

Генерални претставници на бесконечни тркачи се игри како Subway Surfers, Into the Dead, Temple Run или Robot Unicorn Attack што ги сакам, психоделични и многу зависни. Бесконечните тркачи кои се изненадувачки добри, имаат и Spider-Man од стриповите на Марвел. Вие исто така може да додадете наслови како што е авантурата Алто или Одисеја на Алто на овој под-вид.

Не е исклучено да се појави вистински Crash Bandicoot.

Имам добри и лоши вести.  Добрата работа е што ќе има нов Crash Bandicoot.  Лошо претпоставка дека може да претпоставите 1

Кога разговараат за финансиските резултати, Активизија секогаш потенцира дека римејкот Crash Bandicoot се продава многу подобро отколку што претпоставуваше издавачот. Насловот редовно се враќа на продажната листа, додека верзијата Nintendo Switch му дава втора младост. Трки со гориво со нитро исто така се одвиваат прилично добро, иако успехот на Mario Kart 8 Deluxe е непобедлив. Затоа Акти мора да кова железо кога е жешко.

Треба да се напомене дека Раџа – креаторот на серијалот „Кенди Круш“ е одговорен за тактилната несреќа. Оваа компанија е едно од најновите достигнувања на Активизија, а преносливиот Crash Bandicoot ќе биде првиот плод на ова здружение.