ИНГ дава кредит од 5 € iTunes ако одите три пати на Apple …

ИНГ дава кредит од 5 € iTunes ако одите три пати на Apple ...

5 кредит со Apple Pay

Ова е акција за користење на Apple Pay за промовирање меѓу сега и 1 година, треба да одите три пати во септември Apple Pay користете го. Потоа, ќе добиете код за тоа кредит од 5 евра во iTunes на вашата е-пошта. Може да учествувате само еднаш, бидејќи сумата од 5 евра се плаќа само еднаш по лице. Дури и ако имате повеќе сметки за плаќање со ING. Имате изглед 7 го испративте кодот во септември.Се разбира, мора да имате пристап до Apple Pay преку ING. Вие исто така треба се регистрираат преку формулар. Не е важно кога ќе се пријавите, но подоцна ќе се пријавите, толку помалку време треба да го сторите тоа. 3 Комплетни промоции за плаќање. Ако одлучите да учествувате на последниот ден од промоцијата (итн. 1 септември), тогаш имате само еден ден на три исплати на Apple Paymake. Можете да видите колку трансакции веќе сте ги направиле преку апликацијата Паричник.

Страницата се појавува од 8 август, но ИНГ му даде малку публицитет. Добивме совети за ова денес.

5 iTunes кредит во евра Apple Pay

Редовно се случува да одите во странство со Apple Pay.Можете да добиете секакви придобивки. Ова се однесува на пример на попуст на набавка или наплата. Оваа iTunes кредитна промоција е прва што се организира во Холандија од почетокот на Apple Pay во Холандија.

Можете да го користите кодот што го добивате на кој било холандски јазик Apple Redeem ID или iTunes сметка. Потоа можете да го потрошите на апликации, игри, музика, филмови, складирање на iCloud или книги. Со оваа промоција, ИНГ собира лични податоци, но ветува дека тие само ќе ги чуваат привремено. Тие исто така нема да бидат споделени со трети страни. Дали сакате да ги знаете деталите? Тука ќе ги најдете условите на промоцијата..

ИНГ Епл плати плати

Подолу можете да го видите списокот на најчесто поставувани прашања подготвени од ИНГ:

Најчесто поставувани прашања за Apple Pay: Добијте 5, – App Store и iTunes кредит

1. Како работи промоцијата?За да ги исполнувате квалификациите за App Store и iTunes кредит, најавете се со формуларот за регистрација. Плаќајте три пати со откако ќе се регистрирате Apple Pay и ќе го сторите тоа пред крајот на промоцијата (најдоцна до 1 септември 2019 година). Ако сте се согласиле со ова, ќе добиете е-пошта со линк до продавница за апликации и картичка iTunes 5 на 6 септември.

2. Дали е важно кога ќе се регистрирам?Датумот на регистрација не е важен. Можете да испратите и да вклучите 1 септември 2019 година. Само плаќањата на Apple Pay по броењето на регистрацијата, така што доколку го регистрирате последниот ден од промоцијата, имате од еден ден до три пати еден Apple Pay за да ја извршите уплатата

3. Колку често ми треба Apple Pay за да добијам продавница за апликации и iTunes картичка?За да го добиете кредитот, мора да платите на Apple Register најмалку три пати по регистрирањето. Само исплати до и вклучително на 1 септември сметка.

4. Колку често можам да учествувам?Можете да учествувате во оваа промоција еднаш. Дури и ако имате повеќе сметки за плаќање со ING, Apple Pay се користи со повеќекратни сметки за плаќање или бродови.

5. Колку време треба да чекам да пристигнат мојата App Store и iTunes картичка? Apple Pay 3 користен еднаш?Секој што успешно учествувал, добива е-пошта со линк за да го побара кредитот на 6 септември.

6. Како да знам дека направив три трансакции со Apple Pay?Во вашиот паричник можете да видите какви трансакции направивте и кога. На овој начин, можете да видите дали сте направиле доволно плаќања по вашата регистрација.

7. Како плаќам со Apple Pay?Сакате да знаете повеќе за тоа како работи Apple Pay, видете: www.ing.nl/particulier/betalen/betalingen-doen/apple-pay

8. Каде можам да ја користам картичката 5, – App Store и iTunes?Можете да го користите кредитот во App Store или во iTunes за да купите: апликации, игри, музика и филмови. Можете исто така да потрошите кредитна книшка или iCloud меморирање за да зачувате датотеки од сите уреди на Apple.

9. Што прави ИНГ со информациите што ги внесов во формуларот за регистрација?Ние ги чуваме овие информации внимателно, но привремено. Ние не ги споделуваме со другите партии. Ние ги користиме овие информации, како што се адресата за е-пошта, обезбедена од вас, исклучиво за оваа промоција, за да утврдиме дали ги исполнувате условите на промоцијата и ја испраќате врската до Картичката.