Инсталирајте додатоци на Kodi лесно со Installer Installer [Guida]

🎯ЗАШТИТА и победи ДОБРА АМАЗОН! Придружете се на каналот OfferTech Telegram!

https://www.tvaddons.ag/wp-content/uploads/2014/07/Addon-Installer-for-XBMC-Addons.png

Addon Installer е фантастичен Addon за Kodi кој ќе ви овозможи лесно да инсталирате додатоци за Kodi без да поминете низ избезуменото пребарување на складишта или ZIP-датотеки, сите погодно индексирани во категории лесни за навигација и за неколку моменти ќе ги пронајдете своите додатоци и едноставно со кликнување на датотеката ZIP ќе биде инсталиран на вашиот Kodi.

Додатоците се навистина добро направени и го прават скокот повисок од СуперРепо со многу додатоци кои се ажурираат и вметнуваат постојано и покрај тоа, функцијата на автоматско ажурирање додатоци кои ќе бидат многу оценки за повеќето без да лудуваат рачно ажурирање на додатоците.

Го испробавме додатокот и морам да кажам дека е многу добро складиран и затоа што беше креирано од тимот на ТВ Аддонс што има во неговата база на податоци неверојатна сума на додатоци на неговата страница.

Инсталирајте го Addon Installer од складиштето

Ако наместо тоа, сакате да го инсталирате Addon Installer од складиштето, треба да го додадете складиштето Фузија влегува внатре Систем -> Управување со датотеки -> додај Извор -> Никој и додадете ја URL-то http://fusion.tvaddons.ag/ доделување на име на наше задоволство и кликнете на ДОБРО.

https://techiemoe.com/wp-content/uploads/2020/07/1593999369_115_ZemTV-Kodi-v486-Сателитски-канали-спорт-фудбал-Ф1-и-повеќе.png

Сега, кога го додадовме репо-спојувањето, можеме да влеземе Систем -> Додаток -> Инсталирајте од поштенска датотека -> Фузија -> почеток-овде и пребарувајте ја и инсталирајте ја датотеката plugin.program.addonsinstaller-xxxzip со кликнување на неа.

Сега да се вратиме во главниот дом, а потоа да одиме Програми -> Инсталер за додаток и започнете со навигација во различните подгледи на додатокот за инсталирање Addon.

https://techiemoe.com/wp-content/uploads/2020/07/Инсталирајте-додатоци-на-Kodi-лесно-со-Installer-Installer-Guida.png

Улица

🔔Дали ви треба помош или помош? Пишете ни на нашиот канал Телеграм >>> ТУКА!

📱Дали барате паметни телефони со попуст? Купете ги по најдобра цена натаму >>> Амазон!

– Зачувај со Понуда Техника на Телеграма: најдете го понуди за најдобра технологија!

– Ако сте гладни за вести, следете го YourLifeПоднесена на Google News: кликнете на вездата за да не додадете во вашите омилени!

САКАТЕ АМАЗОН МУЗИК СЕ БЕСПЛАТНО БЕСПЛАТНО? Пронајдете КАКО!