Инсталирајте Kiwi VPN на компјутер – Виндоус 7, 8, 10, Mac …

Инсталирајте Kiwi VPN на компјутер - Виндоус 7, 8, 10, Mac ...

Инсталирајте Kiwi VPN на компјутер - Windows 7, 8, 10, Mac - Бесплатно преземање 1

Од неколкуте VPN апликации на Play Store, Киви VPN докажува дека е една од многуте. Сепак, корисниците на Интернет треба да имаат идеја за овој моќен VPN на нивниот компјутер. Додека Kiwi VPN е апликација за Android, ќе бидете заинтересирани да знаете дека може да работи ефикасно на вашиот Windows или Mac OS.

Во овој туторијал, ќе научите како да преземете и инсталирате Kiwi VPN на вашиот компјутер: Windows 7, 8, 10 и Mac.Во меѓувреме, брзо проверете го Kiwi VPN за да видите зошто треба да го инсталирате.

Што е Киви VPN?

Kiwi VPN е Интернет-услуга која на своите корисници им дава можност да ја сокријат својата оригинална IP адреса, да избегнуваат блокирани страници и да сурфаат анонимно. Киви е познат по популарна фраза, еден допир, милиони врски и им овозможува на корисниците слободно да пристапуваат до неограничени странски апликации.

Инсталирајте Kiwi VPN на компјутер - Windows 7, 8, 10, Mac - Бесплатно преземање 2

Корисниците на VPN се задоволни кога можат да пристапат до која било земја во светот преку услугата, суштинска карактеристика на KPI VPN. Некои главни локации за прокси на оваа услуга ги вклучуваат САД. САД, Велика Британија, Сингапур, Јапонија, Канада и многу други.

Дизајн на апликација

Првото нешто што ќе ја утврди нејзината сличност за секоја апликација е корисничкиот интерфејс: Киви го има. Развивачот на апликации го олеснува искуството со корисничкиот интерфејс. Ако сте VPN гуру или почетник, ќе ја разберете и истражите апликацијата Киви во ниеден момент. Највозбудливиот аспект е копчето за лесно поврзување. По инсталирањето на апликацијата, не треба да се регистрирате или да се најавите за да добиете пристап, но еден допир ќе ве поврзе во движење.

Карактеристики

Најмесната, најбрзата и најнапредната VPN услуга, Киви, ги има следниве карактеристики:

– Лесно е да се поврзете и менувате повеќе IP адреси: поддржува повеќе сервери со голема брзина и IP менувачи до повеќе од 200 сервери ширум светот, за одлична мрежа: бесплатна прокси, бесплатна инсталација и бесплатна употреба со прокси прелистувач за отклучување страници. Неограничен клиент VPN бидејќи нема ограничување на брзината, ограничувањето на опсегот на опсегот и неограничената сесија кога е поврзана. Слобода за пристап до веб-страници и апликации од каде било во светот. Пријателски кориснички интерфејс и многу повеќе.

Анонимно прелистување

Анонимното прелистување е неопходно за да се спречат хакерите да ги украдат вашите информации. Тие можат да украдат информации како што се корисничко име и лозинка, банкарски информации и други лични податоци. Kiwi VPN го затвора празнината со доделување на IP адреса на која било земја од која сакате да се поврзете, од која никогаш не може да се проследи наназад на вашиот компјутер.

Киви е посредник помеѓу вашиот компјутер и веб-страницата што ја посетувате. Затоа, можете да започнете со пристап до странски апликации, социјални страници и други платформи кои ја блокирале вашата IP адреса. И, наместо овие платформи да ги видите информациите за вашата IP или компјутер, тие само ќе ја знаат земјата што ја обезбедува врската.

Сега, со зделката на денот, направете Киви да живее во живо на вашиот компјутер (Виндоус 7, 8, 10 или Mac OS). Ве молиме, прочитајте внимателно без да прескокнете ниту еден дел од овој туторијал.

Како да преземете и инсталирате Kiwi VPN на компјутер со помош на BlueStacks Emulator

Веќе знаете што е Kiwi VPN, ајде да започнеме со BlueStacks. BlueStacks е софтвер што може да се инсталира на индивидуални Mac книги или оперативни системи Windows. Работи како Google Play Store за инсталирање на апликации со Android на вашиот компјутер. Кога користите BlueStacks, еве ги чекорите што треба да ги следите за успешно да го инсталирате Киви на вашиот компјутер.

Чекор 1: Одете на официјалната веб-страница на BlueStacks или кликнете ТУКА (www.bluestacks.com) да го преземете софтверот за вашиот компјутер.

Чекор 2: Одете во папката DOWNLOAD на вашиот компјутер за да инсталирате BlueStacks. Кликнете двапати на датотеката и следете го процесот на инсталација до крај.

Чекор 3: Конфигурирајте го BlueStacks кога инсталацијата ќе заврши. Изберете го вашиот јазик и внесете ја сметката на Gmail за да се најавите (исто како и во продавницата со Android Play)

Чекор 4: Одете во лентата за пребарување и напишете Kiwi VPN. Willе се појави во списокот, кликнете за да ја преземете и инсталирате апликацијата. Кога инсталацијата е завршена, успешно ќе инсталирате Kiwi VPN на вашиот компјутер.

Инсталирајте Kiwi VPN на компјутер - Виндоус 7, 8, 10, Мек - бесплатно симнување 3

Чекор 5: Кликнете на Отворете ја инсталираната апликација и започнете да бидете анонимни на вашиот компјутер; Mac или Windows 7, 8, 10 и, отклучете ги веб-страниците и апликациите.

Со инсталиран BlueStacks на вашиот компјутер, Kiwi VPN и другите поврзани апликации можат да започнат со работа без ограничувања.

Сличен пост: Најдобра апликација за VPN за 2019 година разгледана од Techforpc.com