Испраќање на iPhone 11 Case Render Упатства за поддршка за молив на Apple

Bocoran iPhone 11 Case Render Petunjuk di Apple Dukungan Pensil

Резултатот за iPhone 11 беше лансиран следниот месец и гласините беа запалени со брборење за претстојниот iPhone, но никогаш не очекувавме дека ќе го поддржи Apple Pencil. Аналитичарите, проследени со креаторите на случаи, предизвикаа гласини дека iPhone 11 ќе биде лансиран со поновиот Apple Pencil.

Citi Research е првиот кој предвидува дека iPhone 11 ќе обезбеди поддршка за игла и ние ќе го видиме тоа помал лансирање на Apple Pencil. Па, популарниот креатор на случаи Оликсар се чини дека најде извесен кредибилитет во извештајот затоа што создаде нова постава за кожени кутии со специјален слот за да го држи задниот дел минијатурниот Apple Pencil.

Случајот е моментално регистриран за нарачка на страницата MobileFun, со читање описи, „Направено од премија оригинална кожа, овој прекрасен случај од Olixar за iPhone 11 Pro обезбедува неверојатен стил и престижна заштита за мобилните телефони во тенок и елегантен пакет, со дополнителна удобност на ракавот за моливи на Apple. “

Дел од Apple Pencil, поддршка која се чини дека е премногу далеку во редовите на iPhone 11, можеме да видиме дека рендерите на случајот прикажуваат три поставки на фотоапаратот (во форма на големи квадратни испакнатини) и решетки кои ги идентификувавме и користевме за FaceID.

Гласините за Apple iPhone за поддршка за Apple Pencil се на Интернет веќе неколку години, но годинава нема многу гласини за тоа. Исто така, нема смисла за „Епл“ да додаде стилус поддршка затоа што овој потег ќе покани многу критики од огромен број обожаватели на Стив обс ширум светот. Обс го мразеше стилусот и тој јасно стави до знаење на лансирањето на првиот iPhone уште во 2007 година.

Значи, дали сакате да ја видите поддршката за Apple Pencil како доаѓа на iPhone? Известете ни во делот за коментари.